Τα ζώδια της ημέρας (02/11)

Τα ζώδια της ημέρας (02/11)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά για τη ζωή σας, γεγονός που σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση.

Ταύρος: Με τη ψυχραιμία σας έχετε καταφέρει να λύσετε καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σας δημιουργούσαν πρόβλημα.

Δίδυμοι: Μια μέρα πολύ ευνοϊκή για εσάς που δεν πρέπει να επηρεαστείτε από τους γύρω σας απλά να εμπιστευτείτε τις ικανότητες και το ένστικτό σας.

Καρκίνος: Θα πρέπει να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να δώσετε λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις τις οποίες αποφεύγετε εδώ και καιρό.

Λέων: Μην αμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σας.

Παρθένος: Φροντίστε να καταστρώσετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να πλησιάσετε τις προσδοκίες σας.

Ζυγός: Πρέπει να καταβάλετε πολλές προσπάθειες για να μπορέσετε να φτάσετε στους στόχους σας σε κάθε τομέα.

Σκορπιός: Κρατήστε συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνετε και κρατήστε την ψυχραιμία σας σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

Τοξότης: Θα πρέπει να δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

Αιγόκερως: Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε ξανά τα πάνω σας ψυχολογικά και σωματικά.

Υδροχόος: Επιβάλλεται να κινηθείτε δυναμικά και να ξεφορτωθείτε εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Ιχθείς:. Θέλετε να κάνετε πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα νιώσετε καλύτερα αν αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν το στενό σας περιβάλλον.