Τα ζώδια της ημέρας (03/11)

Τα ζώδια της ημέρας (03/11)

Σάββατο 3 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Ασχοληθείτε με την ουσιαστική φροντίδα του εαυτού σας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας τον είχατε παραμελήσει.

Ταύρος: Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα προχωρήσετε στην προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας.

Δίδυμοι: Προσέξτε μην αποσυντονιστείτε και ξεφύγετε από τους στόχους σας, καθώς είστε επιρρεπής στις διαθέσεις των άλλων.

Καρκίνος: Μια έντονη, αλλά πολύ ευχάριστη ημέρα με πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις. Επιτέλους θα βρείτε χρόνο για τα δικά σας άτομα.

Λέων: Θα βγει στην επιφάνεια ο μικρός κατακτητής που κρύβεται μέσα σας και είναι πιθανό να γίνετε λιγάκι υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.

Παρθένος: Από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεσή σας καθώς βλέπετε ότι τα πράγματα γύρω σας δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

Ζυγός: Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε μακριά από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ονειρευτείτε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο…

Σκορπιός: Δεν θα ξεκουραστείτε, καθώς οι φιλικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές μέσα από τις οποίες θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Τοξότης: Θα ολοκληρώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει, όσο και αν αυτό θα περιορίσει αρκετά το χρόνο σας.

Αιγόκερως: Θα πάρετε την απόφαση να ενισχύσετε την επαγγελματική κατάρτισή σας την οποία είχατε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια.

Υδροχόος: Το βλέμμα στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που μπορεί να υπάρχουν

Ιχθείς:. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας.