Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Επιβάλλεται να δείτε μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, για να λύσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν τελευταία.

Ταύρος: Μερικές καταστάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, σας έχουν αποσυντονίσει. Προσέξτε να μη χάσετε τον έλεγχο.

Δίδυμοι: Σταματήστε ν΄ ανησυχείτε για το παραμικρό, Απλά φροντίστε να λύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος: Σε συζητήσεις που αφορούν τρίτους, προσπαθήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση, αφού οτιδήποτε πείτε, μπορεί να παρερμηνευτεί.

Λέων: Κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αν δείξετε τη δέουσα προσοχή.

Παρθένος: Επιβάλλεται να ξεφύγετε από την άσχημη διάθεση που έχετε τελευταία και να κάνετε θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις.

Ζυγός: Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό χωρίς άλλες αναβολές.

Σκορπιός: Επιβάλλεται να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιες καταστάσεις έχουν παρερμηνευτεί και στο τέλος θα παρεξηγηθείτε.

Τοξότης: Οι σωστές κινήσεις, που κάνετε, δίνουν ώθηση στα σχέδιά σας και παίρνετε πρωτοβουλίες ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται.

Αιγόκερως: Είναι καλό να μιλήσετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να λύσετε ό,τι σας απομακρύνει ή σας προβληματίζει ώστε να ηρεμήσετε.

Υδροχόος: Σας ανοίγονται δρόμοι, οι οποίοι στην πορεία θα αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικοί. Αρκεί να αξιολογείτε σωστά, οποιαδήποτε πρόταση.

Ιχθείς: Οι υποχρεώσεις σας είναι πάρα πολλές, όπως και οι σκέψεις για να κάνετε συνεχώς καινούργια πράγματα.