Τα ζώδια της ημέρας (10/11)

Τα ζώδια της ημέρας (10/11)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ταίρι στη ζωή σας, πολύ σύντομα φτάνει μια πολύ καλή γνωριμία με καλές προοπτικές εξέλιξης.

Ταύρος: Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τόσο εύκολα ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει τις αγνές προθέσεις τους,

Δίδυμοι: Η περιέργειά σας θα σας φέρει σε δύσκολη θέση με αγαπημένα σας άτομα. Θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και να μην πιέζετε καταστάσεις

Καρκίνος:. Έχετε έντονο εκνευρισμό, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σας. Όμως μόνο με χαμηλούς τόνους, μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.

Λέων: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο ν' ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αφού τον τελευταίο καιρό τον παραμελείτε συστηματικά.

Παρθένος: Μην έχετε δεύτερες σκέψεις για τα συναισθήματά σας. Εσείς ξέρετε να λειτουργείτε μόνο με ειλικρίνεια και ευθύτητα.

Ζυγός: Θα είστε χρήσιμοι για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες και βασίζεται πάνω σας,

Σκορπιός: Έχετε το ατού να βρίσκετε λύσεις, ακόμη κι εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Μπαίνετε σε μία περίοδο, που τα πράγματα θα πάνε  πολύ καλά.

Τοξότης: Το ταίρι σας αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φροντίστε να του σταθείτε και να το κάνετε να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

Αιγόκερως: Θα έχετε έντονο εκνευρισμό από την αφέλεια και την ανωριμότητα κάποιου δικού σας ατόμου. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Υδροχόος: Έχετε πάρει την απόφαση να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, οι οποίες είναι προβληματικές.

Ιχθείς: Οι πάρα πολλές υποχρεώσεις σας, σας κάνουν μερικές φορές να νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν.