Οι γιορτές είναι τώρα. Η ζωή είναι τώρα!

Οι γιορτές είναι τώρα. Η ζωή είναι τώρα!(pixabay)

Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα, το πιο σαγηνευτικό σου άρωμα και το πιο λαμπερό χαμόγελο σου.

Βγες έξω και πες : Αυτή είμαι. Μου αξίζουν τα καλύτερα! Γίνε η ηρωίδα του δικού σου παραμυθιού. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει!

Μην ακολουθείς την βιολογική σου ηλικία. Να έχεις ζωντάνια. Μην ξεχνάς υπάρχει και η ψυχολογική ηλικία! Μόνο έτσι θα διατηρήσεις την ψυχική σου νεότητα. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος να εξαφανιστούν οι ρυτίδες.

 Άδραξε τη ζωή τώρα και πάψε να προσπαθείς να τους ικανοποιείς όλους. Η ζωή είναι τώρα. Μην φιλάς τη ζωή για αργότερα. Μην απομονώνεσαι. Μην δίνεις την ευκαιρία σε κανέναν να σε κακομεταχειρίζεται. Δεν του αρέσεις; Χαμογέλα και προχώρα παρακάτω. Δικαιούσαι να έχεις επιθυμίες και να κάνεις όνειρα. Να ονειρεύεσαι. Τα όνειρα εκπέμπουν γοητεία. 

 Άσε την καρδιά σου να γοητευτεί από το άρωμα και το φως της  γιορτινής αυτής περιόδου. Τα Χριστούγεννα είναι μέσα σου!Στην φάτνη της ψυχής σου. Εκεί θα έρθουν οι μάγοι να σου φέρουν τα δώρα τους. Αρκεί να τους δείξεις το αστέρι σου και να φωτίσει τον δρόμο τους για να σε βρουν.

Οι γιορτές είναι τώρα.
Η ζωή είναι τώρα!

Θυμάσαι τι σου είπα παραπάνω; Γιόρτασε τώρα! Ζήσε τώρα!

Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά eWoman!