Ο Άι Βασίλης σας έφερε το δώρο που ζητήσατε...

Ο Άι Βασίλης σας έφερε το δώρο που ζητήσατε...(pinterest)

Και ποιος δεν έχει συνδεδεμένες τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τον Άι Βασίλη στην μνήμη του από παιδί;

Για θυμηθείτε.
Κάθε χρόνο του ζητούσατε να σας φέρει το αγαπημένο σας δώρο. Και εκείνος το έκανε. Γιατί ήξερε ότι πιστεύετε στον Άι Βασίλη. Το μόνο που άλλαξε από τότε μέχρι τώρα είναι η βιολογική σας ηλικία. Απλά μεγαλώσατε. Μέσα σας όμως υπάρχει αυτό το μικρό παιδάκι,που αναζητά τον Άι Βασίλη.

Γιατί ο Άι Βασίλης υπάρχει για όλους.
Μικρούς και μεγάλους.
Τώρα πια δεν θα έρθει με την κόκκινη στολή και την άσπρη γενειάδα. Ο Άι Βασίλης τώρα θα έρθει με άλλη μορφή. Ενός προσώπου που θα μπει στην ζωή σας για να σας εξελίξει. Να σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας. Να σας δώσει χαρά. Να σας βοηθήσει να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο. Να φωτίσει την σκέψη σας. Να σας φτιάξει την διάθεσή σας.

Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο ή περισσότερα. Μπορεί να έρθει στην ζωή σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να φύγει. Μπορεί όμως να έρθει για πάντα. Σημασία έχει ότι ήρθε να σας προσφέρει το δώρο του. Αυτό που ζητήσατε. Σίγουρα ο καθένας σε κάποια φάση της ζωής του ζήτησε ένα από τα παραπάνω δώρα.

Όπως, «πόσο θα ήθελα ένα άνθρωπο να μιλάω μαζί του και να καταλαβαίνει αυτά που νιώθω και αναζητώ;»

Μπορεί εσείς να μην το καταλάβατε . Ο Άι Βασίλης όμως ήρθε. Σας έφερε το δώρο που του ζητήσατε. Ήταν αυτός ο άνθρωπος που όταν δεν σας καταλάβαινε κανείς εκείνος έβρισκε χρόνο να ακούει τους προβληματισμούς σας. Τα όνειρα σας. Όταν εσείς κλαίγατε για μία αποτυχία εκείνος σας έλεγε,πάμε μια βόλτα; Ήταν αυτό που πραγματικά θέλατε. Όπως τότε παιδάκι,που γράφατε στο γράμμα. Άι Βασίλη θέλω να μου φέρεις...

Ακόμα και τώρα λοιπόν που μεγαλώσατε ο Άι Βασίλης είναι εδώ. Έτοιμος να εκπληρώσει την επιθυμία σας. Αρκεί εσείς να τον αναγνωρίσετε. Να τον αναζητήσετε. Να ψάξετε να τον βρείτε στα σωστά πρόσωπα. Θα είναι άδικο να κάνει ένα τόσο μακρινό ταξίδι για εσάς και εσείς να μην τον καταλάβετε και του δώσετε την ευκαιρία να μπει στην ζωή σας. Γιατί ο καθένας μας έχει τον δικό του Άι Βασίλη.

Το βράδυ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάντε μια αναδρομή σε γεγονότα της χρονιάς που πέρασαν. Κάπου εκεί είναι. Θα τον αναγνωρίσετε. Το δώρο σας το πήρατε και για φέτος.
Καλή Πρωτοχρονιά! ΧΟ!ΧΟ!ΧΟ!