Η έξοδος για φαγητό πλέον έχει όνομα και διεύθυνση!

Η έξοδος για φαγητό πλέον έχει όνομα και διεύθυνση (Πηγή Pixabay)

Σου αρέσει το καλό φαγητό; Ζητάς για σένα τα καλύτερα στις πιο προσιτές τιμές; Αν ναι, τότε το ewoman σου βρήκε τη λύση, την οποία σίγουρα θα ευχαριστηθείς. Λέγεται e-table.gr!

Πρόκειται για ένα site για εκείνος που αγαπούν το καλό φαγητό, θέλουν να κάνουν κράτηση στα ωραιότερα μέρη και φυσικά να χαίρουν ειδικών προνομίων ( όπως έκπτωση επί του λογαριασμού). Αυτό ακριβώς κάνει το e-table.gr και μάλιστα εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία.

Το είναι μια καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία που βοηθάει να βρίσκουμε εστιατόρια και να κλείνουμε σε αυτά τραπέζι όλο το 24ώρο. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα, προπληρωμή ή κάτι τέτοιο και ο χρήστης χαίρει προνομίων και προγράμματος επιβράβευσης.

Πρώτη φορά δοκιμάσαμε τις υπηρεσίες του e-table το Σάββατο που μας πέρασε. Η κράτηση ήταν ζήτημα 5 το πολύ λεπτών κι έγινε σχεδόν μια μέρα πριν. Πήγαμε στο εστιατόριο την ώρα που είχαμε καθορίσει, το τραπέζι μας μας περίμενε ( δε χρειάστηκε καν τηλεφωνική επιβεβαίωση) και στο τέλος, ήρθε ο λογαριασμός με έκπτωση από το site.

Αν λοιπόν θέλετε κάτι το ιδιαίτερο για τις εξόδους σας, αν σας αρέσουν κι εσάς τα όμορφα μέρη και θέλετε να τα απολαμβάνετε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, περιηγηθείτε στο www.e-table.gr και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!