Ζώδια: Όταν ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι

Ζώδια: Όταν ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι

Η μετάβαση του Ουρανού από τον Κριό στο ζώδιο του Ταύρου και ο ρόλος του ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ: Όταν ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι.

Χαίρε φίλη,

Όπως πιθανόν έχεις διαβάσει, υπάρχουν 10 πλανήτες οι οποίοι χαρακτηρίζουν το αστρολογικό τοπίο, καθώς η αστρολογία είναι το πικάντικο ξαδερφάκι της αστρονομίας. Στο παρόν θα ασχοληθούμε με τον Ουρανό, ο οποίος σχετίζεται στα θετικά του με ξαφνικές ευκαιρίες, ωραίες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και τεχνολογία. Στα αρνητικά του φέρνει γκρεμοτσακίσματα, απανωτές αναποδιές, ρήξεις και δε συμμαζεύεται.

Στις 12 Μαρτίου 2011 μπήκε στον Κριό και λόγω μόνιμων δυσαρμονικών όψεων με Πλούτωνα στον Αιγόκερω, διέλυσε σε παγκόσμιο επίπεδο την οικονομία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ( ειδικά την περίοδο 2013-2015) τις ζωές  Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων με όλα να πηγαίνουν διαρκώς κατά διαόλου. Φυσικά αυτό αφορά και εσένα φίλη, που ενώ είσαι άλλο ζώδιο έπαθες τα ίδια καθώς μπορεί να έχεις ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω.

Ουρανός είναι αυτός, επαναστάτης και ανατρεπτικός, επομένως έδωσε και λίγο νωρίτερα το παρόν στο νέο σπίτι του: από το Μάιο ως Νοέμβριο του 2018 και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κάνει τη τελειωτική βολτίτσα του στον Κριό, ώστε να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Στις 6 Μαρτίου, περνά ολοκληρωτικά στον Ταύρο για να επηρεάσει την επόμενη επταετία Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Στραβομουτσούνιασες φίλη, σε βλέπω, εντούτοις στη νέα θέση θα φέρει και θετικά και αρνητικά τα οποία θα αναφέρω σε μια μικρή περίληψη να ξέρεις και εσύ τι να σιχτιρίζεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα φέρει και άλλες ρωγμές στη σταθερότητα και αρκετά μοντέλα που σχετίζονται με χρηματιστήριο, οικονομία και νόμισμα, θα καταρρεύσουν.  Η θέση αυτή ευνοεί την εγκαθίδρυση των ηλεκτρονικών τρόπων πληρωμής κάθε είδους. Ετοιμάσου για υβρεολόγια σε ουρές και χαλασμένα pos μηχανήματα.

Κατά τα προσωπικά πολλοί γάμοι και διαζύγια, επειδή αυτό συμφέρει ή όχι οικονομικά, διάφορες ευκαιρίες και ανατροπές και «χαράς ευαγγέλια» ειδικά για σένα Ταυρίνα, που συχνά πυκνά θα βλέπεις την αγαπημένη σου ρουτίνα να ανατρέπεται. Ωστόσο, όλα αυτά γίνονται για να πάρουμε όλες το μάθημά μας σε τομείς που χρειάζονται αλλαγές,  για να προχωρήσουμε. Κάπου εδώ έρχεται και ο υπέροχος ανάδρομος  Ερμής στο γλυκύτατο  ψαράκι, να πρήξει αδιακρίτως με παρελθοντικές πρόσφατες ιστοριούλες βραχυκυκλώνοντας  το μυαλουδάκι, τις επικοινωνίες και τη συνεννόηση από 6 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου.

 

                                 Καλή απόλαυση και εις άλλα με υγεία.

                                                Μανδάμ Αστερόεσσα.