Τα ζώδια της ημέρας (06/03)

Τα ζώδια της ημέρας (06/03)

Τετάρτη 6 Μαρτίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Κάνε την ενδοσκόπησή σου, άκου την καρδιά και την διαίσθησή σου και πες ναι στη συντροφιά μόνο των λίγων, που αγαπάς και εμπιστεύεσαι!

Ταύρος: Τις ημέρες που ακολουθούν, θα έχεις αρκετές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Δίδυμοι: Να είσαι σε ετοιμότητα, για τις νέες ευκαιρίες που θα έρθουν και θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου.

Καρκίνος: Καινούργια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Λέων: Θα σου δοθεί η σημαντική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά. Οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές για να ζητήσεις το οτιδήποτε!

Παρθένος: Είναι η κατάλληλη περίοδος να τολμήσεις και να πάρεις  πρωτοβουλίες, ώστε να δρομολογηθούν νέα ξεκινήματα και σχέδια.

Ζυγός: Καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου και να βελτιώσεις πολύ την καθημερινότητά σου!

Σκορπιός: Έχεις την ευκαιρία, να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς και να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου.

Τοξότης: Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον σου.

Αιγόκερως: Προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και κάθε είδους υπογραφές!

Υδροχόος: Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Οι ευκαιρίες είναι πολλές, για να πείσεις για τις απόψεις σου.

Ιχθύς: Μπορείς να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι και ότι νέο ξεκίνημα επιθυμείς, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και λογικός.