12 λόγοι για να νιώθεις τυχερός που έχεις στη ζωή σου έναν Ιχθύ!

12 λόγοι για να νιώθεις τυχερός/ή  που έχεις στη ζωή σου έναν/μια Ιχθύ!

Οι Ιχθείς είναι τα πιο τρυφερά, ευαίσθητα και δοτικά πλάσματα που θα συναντήσεις και είναι πραγματική τύχη να τα έχεις στη ζωή σου!  Πολλά λέγονται για τα συμπαθέστατα ψαράκια! Κατά βάση είναι τύποι αναποφάσιστοι, αμετανόητα ρομαντικοί και ονειροπόλοι, ευαίσθητοι και δοτικοί αλλά και πολύ πιστοί φίλοι.  Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα σε κάνουν να νιώθεις τυχερός/ή μ' έναν/μια Ιχθύ στη ζωή σου και το ewoman συγκέντρωσε τους 12 πιο σημαντικούς!

1. Υπεραναλύει τα πάντα!

Μ' έναν υπεραναλυτικό άνθρωπο στη ζωή σου, όπως είναι ο Ιχθύς, θα μάθεις να βλέπεις κι εσύ τα πράγματα σε κάθε πιθανή διάστασή τους, θα καλλιεργήσεις την ενσυναίσθησή σου και θα εμβαθύνεις σε κάθε κρυφή πτυχή του μυαλού σου! (σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;)

2. Δε συμβιβάζεται...

Τα τετριμμένα και η ρουτίνα δεν ταιριάζουν καθόλου στην πολύπλευρη προσωπικότητα του Ιχθύος! Παραδοσιακά σαν ψαράκι του αρέσει ν' ανοίγεται και να κολυμπά σε ανεξερεύνητα νερά ρισκάροντας ακόμη και να...φαγωθεί!  Αγαπά την περιπέτεια, αρνείται να συμβιβαστεί σε μια άτονη καθημερινότητα και δε σταματά στιγμή να σχεδιάζει το επόμενο «ταξίδι»...Αν μπορείς ν' ακολουθήσεις δε θα αισθανθείς πλήξη σχεδόν ποτέ!

3. Ευρηματικός τύπος...

Όταν όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν προβλήματα παντού, ο Ιχθύς εστιάζει ήδη στις πιθανές λύσεις! (Φαντάσου λοιπόν, πόσο χρήσιμος/η  μπορεί να σου φανεί!!) Την ώρα που θα σ' έχει πιάσει η απελπισία, θα σου πει μια τρελή εκδοχή και θα σε κάνει να αναθαρρύσεις και να δεις το φως στο τούνελ, που ούτε καν φανταζόσουν πως υπάρχει!

4. Κατά συρροήν ονειροπόλος…

Ρομαντικός κι ονειροπόλος όσο κανείς, ο Ιχθύς ονειρεύεται πάντα και παντού! Ονειρεύεται ακόμη και με τα μάτια ανοιχτά και έχει τον τρόπο να σου μεταλαμπαδεύσει την άποψή του πως τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται κι εμείς για να μην τα παρατάμε! Έχει έναν μοναδικό τρόπο να βλέπει το κάθε εμπόδιο ως πρόκληση και δεν κουράζεται να προσπαθεί ώσπου να πραγματοποιήσει κάθε όνειρό του!

5. Επιμονή και  αυτοπεποίθηση...

Επίμονος, με ισχυρή άποψη και με αυτοπεποίθηση που δύσκολα μπορεί να πτοηθεί! Σπάνια θα  δεις έναν/μια Ιχθύ να απογοητεύεται και να τον παίρνει από κάτω, ενώ δεν τα παρατάει σχεδόν με τίποτα! Μη σου φανεί παράξενο αν μαζί του/της  αισθανθείς να τονώνεται κι η δική σου αυτοπεποίθηση! Αυτό κι αν είναι θετικό!!

6. Πείσμα και μεθοδικότητα...

Πεισματάρης και μεθοδικός, μπορεί να γίνει εξαιρετικά εφευρετικός όταν νιώθει να βαλτώνει, καθώς δεν αντέχει καθόλου τη στασιμότητα. Έχει έναν ασύλληπτο τρόπο να σε εμπνεύσει να βρεις τα δικά σου κίνητρα και να πεισμώσεις ώστε να κυνηγάς τους στόχους σου μέχρις εσχάτων. Ακούγεται καλό ε; Και είναι!

7. Αισιοδοξία και θετικότητα...

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος, πιστεύει με πάθος πως όλα είναι δυνατά αρκεί να το πιστέψεις! Εμπιστεύεται το ένστικτό του, έχει επίγνωση των εξεζητημένων ιδεών του και προτιμά να το διασκεδάζει απ΄ το να είναι σοβαροφανής. Αντιλαμβάνεσαι πόσο καλό σου κάνει ένας τόσο αισιόδοξος άνθρωπος δίπλα σου!

8. Αιώνιο παιδί!

Όσο κι αν μεγαλώσει διατηρεί την παιδικότητά του για΄πάντα και δε φιλτράρει ποτέ τις αντιδράσεις του χωρίς να τον ενδιαφέρει τι εντύπωση θα δώσει και πώς θα χαρακτηριστεί! Καθ' ότι παρορμητικός κι αυθόρμητος τύπος, λέει και κάνει πάντα αυτό που νιώθει. Για την ακρίβεια δε σκέφτεται, μόνο αισθάνεται. Ενθουσιάζεται και το δείχνει αλλά και κρατάει μούτρα, σαν πιτσιρίκι! 

9. Τρυφερότητα και ανιδιοτέλεια...

Ανιδιοτέλεια και Ιχθύς πάνε μαζί! Θα βάλει εύκολα ανθρώπους π' αγαπά πάνω και από τον εαυτό του και αν είσαι ένας απ' αυτούς, δε θα αισθανθείς ποτέ μοναξιά κι εγκατάλειψη από ένα ψαράκι. Ο Ιχθύς τα κάνει όλα στον υπέρτατο βαθμό! Τρυφερός, δοτικός, συμπονετικός, δίνει και δίνεται χωρίς πισινές και άμυνες...αλλά κρυφά μέσα του το ίδιο θέλει κι από σένα! 

10. Κατανόηση και στοργή...

Ο Ιχθύς είναι η κατανόηση προσωποποιημένη. Θα τρέξει από οπουδήποτε, όταν τον χρειαστείς, θα ρουφήξει κάθε κουβέντα σου και θα γίνει ένα με το πρόβλημά σου! Ο πιο στοργικός, ο πιο συμπονετικός κι ο πιο διαθέσιμος άνθρωπος στη ζωή σου είναι σίγουρα ψαράκι. Όχι μόνο δε θα σε κρίνει αυστηρά αλλά  θα σου δώσει την πιο χρήσιμη συμβουλή.

11. Ευαισθησία...

Μπορεί να είναι αναποφάσιστο ον, όχι τυχαία κι άδικα καθώς τα ψαράκια όσο συναισθηματικά είναι, είναι κι άλλο τόσο εγκεφαλικά! Δε θέλουν να φέρουν κανέναν σε δύσκολη θέση και καθαρά από ευαισθησία και μόνο, δυσκολεύονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι δυναμικό άτομο μπορείς να καταλάβεις για ποιόν λόγο σ' έχει επιλέξει! Γιατί τον/την συμπληρώνεις!

12. Καυτό σεξ!

Σ' ότι αφορά το σεξ, ξέχνα το χαριτωμένο ψαράκι που φαντάζεσαι μετά απ' αυτά που διάβασες! Στο σεξ τα ψαράκια μεταμορφώνονται σε...λιοντάρια! Έχουν πολλές καυτές φαντασιώσεις που αν νιώθουν συναισθηματικά άνετοι με το σύντροφό τους δε διστάζουν να τις πραγματοποιήσουν. Έχουν φλογερό ταμπεραμέντο και τους αρέσει να παίζουν ρόλους. Λατρεύουν τα ερωτικά παιχνίδια και δύσκολα θα πουν όχι στο σεξ!