Αν με κυκλοφορήσεις, είμαι δική σου!

Αν με κυκλοφορήσεις, είμαι δική σου!

"Αν με κυκλοφορήσεις θα σου κάτσω!"  Ναι το άκουσα και αυτό. Πληρωμή με σεξ για μία βόλτα σε ένα μπαρ.

Όσο πιο πολύ ανεβαίνει η αξία του ποτού που την κερνάς, τόσο πιο καλές οι "κρεβατιακές" παροχές. Καλά αν την πας και μπουζούκια, ετοιμάσου για ερωτική μονομαχία μεγατόνων. Μη μιλήσω για διακοπές. Όσο πιο πολλά τα αστέρια του ξενοδοχείου, πολλαπλασιάζονται και τα βίτσια που σου βγάζει η γκομενίτσα. Μήπως σου θυμίζει κάποιο επάγγελμα όλο αυτό; Μήπως σε παραπέμπει στο αρχαιότερο όλων των εποχών; Ναι! Μη ντρέπεσαι. ΠΟΡΝΕΙΑ. Καλυμμένο πίσω από ένα «πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια», «δεν πήρα αγάπη», «δεν έχω ζήσει πράγματα και δε θα δίνω το κορμί μου τσάμπα».

Κυκλοφορούν γύρω μας. Τους παίρνει δώρα ο ξάδερφός σου, τις ταΐζει φουά γκρα ο θείος σου και τις πάει διακοπές το αφεντικό σου. Μην κάνεις ουάου, γεμάτη έκπληξη. Είναι πολλές αυτές που δίνονται, όταν και εφόσον. Είναι πολλές αυτές που θεωρούν πως το αγαλματένιο τους κορμί πρέπει να ακουμπιέται μόνο όταν το έχουν κυκλοφορήσει στα καλύτερα μαγαζιά, μόνο όταν το στομάχι τους  έχει τέρψη μέσα από πιάτα βραβευμένα με Michelin και όταν τα αυτιά του κορμιού αυτού έχουν γλυκαθεί, τραγουδώντας δυνατά τους καημούς, έτσι όπως τους λέει ο Μακρόπουλος. Που έχουν το θράσος και τσουγκρίζουν το ποτήρι την ώρα του πόνου του αοιδού, δημιουργώντας την εντύπωση ότι κάποτε αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Ότι πονούν για χαμένους έρωτες. Ποια; ΕΣΥ; Εσύ που αν δεν ήσουν πρώτο τραπέζι πίστα εις βάρος του καημένου χαλασμένου αρσενικού δίπλα σου, δε θα τολμούσες να πατήσεις τη διαμαντένια σου πατούσα στον χώρο τούτο;

Αν και τριανταπέντε ετών, πάντα θα με εκπλήσσουν πράγματα στους ανθρώπους. Πάντα θα βρίσκω κάτι για να μην είναι η καθημερινότητά μου βαρετή. Πάντα θα σοκάρομαι όταν δε λειτουργούν όπως εγώ. Πάντα θα μου έρχεται να κάνω εμετό, ακούγοντας τη ξεφτίλα των εποχών και των ανθρώπων. Πάντα θα σιχαίνομαι αυτούς που φέρονται μόνο με τη λογική και για την πάρτη τους. Πάντα θα ξενερώνω χωρίς επιστροφή, όταν διακρίνω τους κρυφούς σκοπούς κάποιου που με πλησιάζει. Πάντα παρόλα αυτά θα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και δεν θα είμαι καχύποπτη. Πάντα θα είσαι αθώος μέχρι να μου αποδείξεις το αντίθετο. Πάντα θα προσπαθώ να αγαπώ από καρδιάς βλέποντας τι έχεις μέσα σου και όχι στο λογαριασμό σου.

Οι εποχές όμως άλλαξαν και η ξεδιαντροπιά είναι σημείο των καιρών και των ανθρώπων που δε διώκεται ποινικά. Έχε απλά φίλε μου, τα μάτια σου ανοιχτά για να σώζεις ότι σώζεται. Αν τη βλέπεις να γελά μόνο όταν την κυκλοφορείς και όχι όταν θα κάτσετε μαζί στο σπίτι, υπάρχει πρόβλημα. Αν κακομουτσουνιάζει όταν της αγοράζεις Migato αντί για Louis Vuitton,  τότε ετοιμάσου για τα χειρότερα. Αν το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά κάθε φορά που γυρνάτε από τα μπουζούκια, σιγουρέψου ότι δεν οφείλεται στην ψωνίστικη διάθεσή της, αλλά στο ότι απλά πέρασε καλά μαζί σου. Αν πάλι δε σε νοιάζει το «μέσα»  της παρά μόνο ο καλοσχηματισμένος κ@λος της, κάτσε εκεί που κάθισε και πλέρωνε αν σε παίρνει. Δες την τιμή της και αν βγαίνεις,  δώσε πόνο. Υπάρχουν οι ακριβές των χιλιάδων ευρώ,  αλλά είναι λίγες. Για τις υπόλοιπες, ένα 30εύρω είναι ότι πρέπει για μια οθωμανική βραδιά!
Διάλεξε και πάρε!