My babyday: Noknok, βγάζω δόντια! Ακούει κανείς;

My babyday: Noknok, βγάζω δόντια! Ακούει κανείς;

Με λένε Στεύη και είμαι μαμά. Κι αυτό είναι το ημερολόγιό μου. Είναι οι ιστορίες της καθημερινής μου τρέλας με το μωρό στο σπίτι. Γιατί ναι, δε σας το είπα, είμαι μωρομάνα. Βοήθειά μας.

Πέρασε ο καιρός. Ο πιτσιρικάς μεγάλωσε και από το βάσανο των κολικών -ευτυχώς μας άφησαν- περάσαμε στο κεφάλαιο δόντια. Λίγο νωρίς θα μου πείτε, αλλά είμεθα ολόκληροι άντρες εμείς και αναπτυγμένοι. Συνεπώς βιαζόμαστε.

Ξεκινήσαμε με λίγα σάλια, που μέρα τη μέρα έγιναν τόσα που η σαλιάρα μας έγινε αναγκαία -και η οποία αλλάζεται 3 ή και 4 φορές τη μέρα καθώς γίνεται μούσκεμα. Δεδομένου ότι ο μικρούλης δε χρησιμοποιεί πιπίλα, τα μασητικά ήταν μονόδρομος. Μας έφεραν διάφορα δώρο, αγοράσαμε κι εμείς κάποια. Τολμώ να πω ότι δεν τους έδωσε και πολλή σημασία.

Τυχαία έπεσα σε μια διαφήμιση της Noknok. Μπήκα, την έψαξα και απλά τη λάτρεψα. Θα μου πεις αλλιώς φαίνεται κάτι από μια φωτογραφία κι αλλιώς από κοντά. Και θα συμφωνήσω.

Είπα, όμως, να δοκιμάσω την τύχη μου. Βλέπετε το όλο πρόμο τους ήταν δελεαστικό για μια μανούλα που δε θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Επικοινώνησα με τους ανθρώπους, διάλεξα ένα σχέδιο που μου άρεσε -βασικά μου άρεσαν όλα- και το παρήγγειλα. Καταρχάς να πω ότι ήταν ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. Το δε μασητικό μας φτιάχτηκε και παραδόθηκε άμεσα, με εξυπηρέτησαν σε τέτοιο βαθμό που απλά δεν έχω λόγια. Το μασητικό μάς παραδόθηκε σε προσεγμένη συσκευασία, ήταν πιο όμορφο και από τη φωτογραφία του και συνοδευόταν από ένα εξίσου όμορφο και προσεγμένο δώρο. Κοινώς, τη μαμά την κέρδισαν. Έμενε μόνο να κερδίσουν και το μωρό. Κι εκεί τα πράγματα πάντα δυσκολεύουν.

Ο μικρός στην αρχή το αντιμετώπισε με επιφύλαξη. Ποιος είσαι εσύ κι από πού μας ήρθες; Αλλά τα όμορφα χρώματά του, το βολικό του μέγεθος και το κυριότερο η μανία που τον πιάνει λόγω των ερεθισμένων ούλων του να δοκιμάζει ό,τι πέφτει στα χέρια του, το έκαναν αχώριστο σύντροφό του. Πλέον όταν δεν το έχουμε στο καρότσι μας -και μη νομίζετε ότι πάει μακριά, μια βόλτα μέχρι το πάτωμα ή απλά μπλεγμένο στο κουβερτάκι μας- σηκώνουμε τον κόσμο κι αναγκάζουμε τη μαμά σε ανασκαφές για να το βρει και να το επιστρέψει εκεί που ανήκει... στον αγά...

faso1

Αγαπητές μανούλες, εμείς το δοκιμάσαμε και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Το Nok Nok είναι ένα ελληνικό brand με μασητικά, σχεδιασμένα να ανακουφίσουν τα πονεμένα ούλα του μωρού σας κατά την περίοδο της οδοντοφυίας, με στυλ αλλά και με ασφάλεια. Είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργική σιλικόνη και φυσικό ξύλο οξιάς ή σφενδάμου (που βοηθά το δοντάκι να “σκάσει” από το ούλο) με οικολογικά, μη τοξικά χρώματα. Δεν περιέχουν BPA, μόλυβδο, φθαλικές ενώσεις ή κάδμιο. Καθαρίζονται με νερό και σαπούνι χωρίς να χαλάνε, έχουν μεγάλη αντοχή και παρέχουν μία ασφαλή επιφάνεια δαγκώματος για το μωρό που ψάχνει πώς να ανακουφίσει τα ούλα του.

 Όσο για χρώματα; Μια ματιά στα παρακάτω, θα σας πείσει!

12-ewoman

5-ewoman

4-ewoman

1ewoman