Ο άνθρωπός μου κοιμάται δίπλα σου

Ο άνθρωπός μου κοιμάται δίπλα σου

Σε αυτήν την άτυπη μάχη βγήκες νικήτρια...Φαίνεται ότι είσαι πιο σημαντική για κείνον απ’ ότι εγώ..

Κατά βάθος, ξέρεις, χαίρομαι που απέκτησε η ζωή του ένα καινούριο νόημα. Μπορώ να ακούσω το γέλιο του και να νιώσω τη χαρά του. Να τον αγαπάς και να τον νοιάζεσαι!

Είναι τόσο ξεχωριστός. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν.

Θα σε ξυπνάει με ένα φιλί και με μια αγκαλιά! Θα κάνει τα πάντα για σένα...Η σχέση μαζί του θα είναι η τέλεια σχέση, αρκεί να είσαι σοβαρή και σίγουρη για την επιλογή σου. Θα είναι πάντα εκεί για σένα, στα καλά σου και στα δύσκολά σου, ειδικά, εκεί!

Μην κλάψεις μπροστά του, θα του σπαράξεις την καρδιά αν ξέρει ότι είσαι στεναχωρημένη και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, μόνο και μόνο που θα τον έχεις δίπλα σου δε θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο να σε παρηγορήσει. Θα σου χαϊδεύει τα μαλλιά για να κοιμηθείς και όταν ο ύπνος δε σε παίρνει, θα κάθεται ξύπνιος μαζί σου για να μη νιώσεις μοναξιά.

Θα σου παρέχει την ασφάλεια που αναζητούσες στα πρόσωπα των άλλων τόσο καιρό. Θα σε αγκαλιάσει πιο ειλικρινά απ’ ό,τι σε έχουν αγκαλιάσει ποτέ και το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ όταν θυμώνει.

Αγκάλιασέ τον και όλα θα περάσουν. Δείξ’ του ότι είναι ολόκληρος ο κόσμος σου! Του αξίζει!

Δε θα σε πληγώσει ποτέ σκόπιμα...Θα είσαι για κείνον τα πάντα. Θα σε επιβεβαιώνει συναισθηματικά κάθε μέρα, άρα δε θα χρειάζεσαι επιβεβαίωση από κανέναν άλλον.

Και με μένα το έκανε στην αρχή, μετά προσπαθούσε, το πάλεψε όσο μπόρεσε. Δεν τα κατάφερε, δεν του έβγαινε, δε σημαίνει όμως ότι το ίδιο θα γίνει και μαζί σου..

Ίσως είναι ό,τι έψαχνες ή ένας απλός ενθουσιασμός για σένα, δεν μπορώ να ξέρω και ούτε θέλω να μάθω. Όπως όμως και να τον βλέπεις, σε παρακαλώ, μην τον πληγώσεις. Μην παίξεις με τα συναισθήματά του.
Τον έχουν πληγώσει στο παρελθόν και δεν του αξίζει, πίστεψέ με.

Να τον προσέχεις. Δεν ξέρω γιατί σε διάλεξε, αλλά τον εμπιστεύομαι. Αγάπησέ τον..

Μην ανησυχείς για μένα. Εγώ νιώθω τόσα πολλά για αυτόν που δε θα έκανα ποτέ κακό σε ό,τι σχετίζεται μαζί του. Σκέπασέ τον και πες του καληνύχτα…

Ο άνθρωπός μου κοιμάται δίπλα σου. Ο άνθρωπος που τόσο αγάπησα...