Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα ακούσεις  χιουμοριστικά σχόλια για την ασυναρτησία που συνοδεύει τον τρόπο σκέψης των γυναικών. Από το κλασικό «Τι έχεις; Τίποτα»  μέχρι το ότι μόνο αν δώσεις λεφτά σε μια γυναίκα είναι ικανοποιημένη.

Μια ολόκληρη βιομηχανία χιούμορ, που κάποιες φορές ξεπερνάει το αθώο αστείο και δημιουργεί στον ανδρικό πληθυσμό την εντύπωση ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.

Τι πραγματικά όμως θέλουν και τι ΔΕ θέλουν οι γυναίκες;

Καμία γυναίκα δε θέλει να είναι με το «καλό» παιδί που φέρεται με υπερβολική ευγένεια, της λέει σε όλα «ναι» και τη στολίζει με αμέτρητα κομπλιμέντα. Το πιο πιθανό,  σε αυτή την περίπτωση είναι να περάσει λίγο χρόνο μαζί σου για να σε γνωρίσει,αλλά σίγουρα θα βαρεθεί γρήγορα φίλε άντρα, όπως ακριβώς θα βαριόσουν κι εσύ.

Καμία γυναίκα όμως δε θέλει ούτε το «κακό» παιδί που φέρεται σαν να μην ενηλικιώθηκε ποτέ, που παρουσιάζει την πλούσια ερωτική ζωή που είχε με καμάρι, που διατυμπανίζει ότι συνέχεια βγαίνει, πίνει, καπνίζει και είναι άντρας. Άντρα δε σε κάνουν οι κρεπάλες και οι πολλές πρώην, κι όταν παρουσιάζεις αυτό το πρόσωπο καμία δε θα σε πάρει στα σοβαρά.  

Καμία γυναίκα δε θέλει να ασφυκτιά σε μια σχέση από κάποιον που της δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον και κάθε τρεις και λίγο τη ρωτάει πώς είναι και τι κάνει, αν είναι καλά και πόσο την αγαπάει.  Φυσικά ισχύει και το αντίθετο. Καμία και κανένας δεν «κολλάει» από την αδιαφορία. Ίσως να ασχολούμαστε περισσότερο με κάποιον,  όταν μας έχει μία κρύο και μία ζέστη, να πέφτουμε στην παγίδα να τον αναλύσουμε επειδή υπάρχει μυστήριο που μας ιντριγκάρει, αλλά σίγουρα το παιχνίδι αυτό σύντομα καταντάει βαρετό.

Γυναίκες και λεφτά. Μείζον θέμα! Καμιά γυναίκα ή σχεδόν καμιά δεν κοιτάει μόνο το πορτοφόλι. Οι καιροί άλλαξαν και η πλειοψηφία των γυναικών εργάζεται, οπότε δεν θα χρειαστεί να τη συντηρήσεις. Το να προσδοκά να την κεράσεις στα πρώτα σας ραντεβού, υποδηλώνει ότι έχεις καλή πρόθεση και είσαι ευγενικός και όχι τσιγκούναρος.

Οι γυναίκες θέλουν ειλικρίνεια, αλλά όχι υπερβολική ειλικρίνεια. Πόσο πια να αντέξουμε να ακούμε πόσο στεναχωρημένος είσαι επειδή χώρισες πρόσφατα, πόσο «#%$%» ήταν η πρώην σου και ότι όλες οι γυναίκες είμαστε ίδιες; Μα άραγε νομίζεις ενδιαφέρει καμία γυναίκα τι έκανες με την πρώην; Εσένα φίλε άντρα σε ενδιαφέρει τι έκανα με τον δικό μου πρώην; Αν είσαι στεναχωρημένος από τον χωρισμό σου, κάτσε σπίτι σου και μην επιδιώκεις γνωριμίες.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, ούτε έχουν τα ίδια θέλω. Συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει.

Μια γυναίκα ώριμη και σωστή θέλει να είναι με κάποιον που είναι ο εαυτός του και δε φοβάται να το δείξει. Έναν άντρα που έχει πετάξει από πάνω του κάθε είδους ανασφαλή και στερεοτυπική συμπεριφορά, ξέρει τι θέλει και αντιμετωπίζει τη γυναίκα που έχει απέναντί του ως μοναδική.

Γιατί κάθε άνθρωπος, γυναίκα ή άντρας, είναι μοναδικός και ιδιαίτερος και πρέπει να αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο.