Tips για να τραβάς τα βλέμματα στις παραλίες

Tips για να τραβάς τα βλέμματα στις παραλίες (pixabay)

Η εποχή που ρουφάμε τις κοιλιές μας, έφτασε. Αν δε θες λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι να γίνεσαι η ντροπή της αισθητικής, ακολούθησε πιστά τις συμβουλές μου.

Αν έχεις παραπάνω κιλάκια -όπως εγώ-, απέφυγε τα καυτά σορτς και τα κοντά μπλουζάκια. Υπάρχουν άλλωστε τόσες θυσίες γίνει από κάποιες,  που τους δίνει καθαρά το δικαίωμα να τα φοράνε και να τις ζηλεύουμε εμείς.

Αφού αποφάσισες να φοράς τα ολοκαίνουρια χρυσά σου πέδιλα και σανδάλια, κάνε ένα ρημάδι πεντικιούρ. Δε νομίζω να κοστίζει τόσο ακριβά. Φτιάξε τα νυχάκια σου να μην είναι σαν του γύπα και καθάρισε τις φτέρνες σου να μη μοιάζουν με της γιαγιάς Κλεονίκης. Τρία πεντικιούρ όλο το καλοκαίρι, μαζί με μια μικρή δική σου φροντίδα,  θα σε προστατέψουν από τέτοιες κακοτοπιές.

Κάνε το ίδιο και με τα χεράκια σου και σταμάτα να τρως τα έρμα τα νυχάκια σου και να μοιάζουν τα πάνω άκρα σου σαν ψυχασθενούς, πρώην έγκλειστης στο Δροκοκαϊτειο.

Διάλεξε μαγιό που κολακεύουν το δικό σου κορμί και όχι αυτό που κολακεύει τη Βίκυ Καγιά. Δεν γίνεται να μου φοράς ολόσωμο με κορδόνια παντού, ενώ περισσεύουν κοιλιές, στομάχια και πλάτες. Γιατί πιέζονται τα έξτρα κρέατα και μοιάζεις με αφρολέξ κολλημένο σε σύρματα μάντρας. Αν δεν έχεις πεταχτά-στρογγυλά και θελκτικά οπίσθια, απέφυγε τα μπραζίλιαν μαγιό. Εξού και τα λένε έτσι. Είναι φτιαγμένα για βραζιλιάνικους πωπούς. Μη φοράς στράπλες φτηνιάρικα μαγιό αν το στήθος σου έχει μέγεθος φοραδούλας. Γιατί κρεμάει και ο άλλος δε θέλει να στο πιάσει αλλά να στο θηλάσει. Υπάρχουν χιλιάδες θαλάσσια ενδύματα να φορέσεις, που θα ταιριάξουν σε σένα και θα αναδείξουν τα όμορφά σου σημεία.

Πετάξτε από τη ντουλάπα ότι παντόφλα δίπατη υπάρχει. Χρόνια τώρα προσπαθώ να σας πείσω ότι δεν κολακεύει καμία μα καμία γυναίκα. Είναι σαν να φοράτε στα πόδια τουβλάκια. Προτιμήστε σέξι σανδάλια, με όμορφα λουριά, χρυσά, μαύρα ή λευκά, ή ακόμα και καλοκαιρινά αθλητικά. Αν θες να δείξεις ψηλότερη, προτίμησε μια θηλυκή πλατφόρμα που θα σε αναδείξει και δεν θα σε εξαντλήσει.

Το μακιγιάζ το καλοκαίρι κορίτσια μου, να προσέχετε. Λόγω μαυρίσματος, ας προτιμήσετε φρουτένια διάθεση στα κραγιόν σας και τόνους μεικ απ όχι πιο ανοιχτούς από το μαύρισμά σας. Αν φυσικά δε θέλετε να μοιάζετε με κλόουν. Τα κραγιόν να είναι πιο δροσιστικά και τα μάτια χωρίς μαύρο σμόκι μοτίβο. Ζωηρέψτε τα μαγουλάκια σας, βάλτε και μια στρώση μάσκαρα μαζί με ένα κοραλί ή ροζ γκλος και θα είστε έτοιμες για φίλημα.

Τα περιποιημένα μαλλιά είναι πάντα όμορφο να υπάρχουν, αλλά όταν πηγαίνετε στις παραλίες για μπάνιο, βουτήξτε το κεφάλι μέσα το ρημάδι και ας βραχούν. Βάλτε μετά ένα προϊόν για μετά τη θάλασσα και φτιάξτε ένα υπέροχο ελκυστικό wet look. Όταν οι άντρες της παρέας βλέπουν ότι κάθεστε σαν αγάλματα, κάτω από τους 40 βαθμούς για να μη χαλάσετε το μαλλί, απλά σας θεωρούν ψωνάρες.

Θα επανέλθω με τις αντρικές αισθητικές ατασθαλίες του καλοκαιριού, για να μη με λέτε ρατσίστρια και αντιφεμινίστρια. Ως τότε love u all.