Ώρα να ξεσκαρτάρω την σαβούρα της ζωής μου!

Ώρα να ξεσκαρτάρω την σαβούρα της ζωής μου!

Εϊ κοπελιά, it' s time to clean up that mess! ακούω τη μικρή φωνούλα μέσα μου. Ναι ντε, ξεσκαρτάρισμα και ξεκαθάρισμα σε όλη αυτή την ανθρωπο-ακαταστασία που υπάρχει τόσα χρόνια στη ζωή μου, αυτή τη σαβούρα που έχει μαζευτεί και έχει ξεχειλίσει τα ντουλάπια της ψυχής μου, τα συρτάρια του μυαλού μου και όλα τα δωμάτια της ζωής μου!

Ένα κλικ στον κάδο απορριμμάτων στην επιφάνεια εργασίας μου και άσε την σκουπιδοπαρέλαση να ξεκινήσει, γιατί είμαστε και νοικοκυρές και θέλουμε ζωή καθαρή και ζωή εν τάξη!

Drag and drop λοιπόν:

# Όλα αυτά τα μικρά και τιποτένια ανθρωπάκια που κατά καιρούς καταδυνάστευσαν τη ζωή μου, μόνο και μόνο γιατί έτυχε να έχουν στα χέρια τους λίγη παραπάνω εξουσία, δάσκαλοι, καθηγητές, προϊστάμενοι, διευθυντές! Όλοι στα σκουπίδια πρώτοι - πρώτοι!

# Φίλοι, φίλες και γνωστοί που στα κάτω μου, μου γύρισαν την πλάτη και στα πάνω μου έτρεξαν να με δοξάσουν, δεν τους χρειάζομαι, believe me!

# Άνθρωποι που γνώρισα και είπαν ότι θέλουν να συνεργαστώ μαζί τους στο φιλικό και στο εθελοντικό και πήγαν να με ξεζουμίσουν και δεν ήξεραν τι ήθελαν και τα ήθελαν όλα και άντε στο καλό για να τελειώνουμε μια και έξω!

# Γκόμενοι, σχέσεις σοβαρές και πρόσκαιροι εραστές, που με πολιόρκησαν, με πόθησαν, με έριξαν και μετά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, σιωπηλά, δειλά και εννοείται όχι αντρίκεια - μήπως να πετάξω αυτούς πρώτους πρώτους;

# Κυρι(ούλ)ες με τουπέ που με υποτίμησαν και με σνόμπαραν γιατί τους έπεφτα λίγη, ή μήπως τελικά τους έπεφτα πολλή;

# Όλους αυτούς και κυρίως όλες αυτές, που με πολέμησαν, με υποβάθμισαν και με φοβήθηκαν, γιατί αποδείχθηκα εξυπνότερη, ικανότερη, πιο γάτα και oh fuck so sexy!

# Εκείνους που μου έκλεισαν το μάτι πονηρά για να τους κάνω τη δουλειά αλλά κύκλωπες ήταν τελικά και έφαγαν τα μούτρα τους σφοδρά.

# Τους άλλους που με χάλασαν και με σπατάλησαν και με έφθειραν και με έκαναν να κλαίω και να αναρωτιέμαι που ήμουν λάθος και γιατί.

# Εκείνους που με κορόιδεψαν, που με ξέχασαν, που εξαφανίστηκαν χωρίς καμία αιτιολογία ή δικαιολογία.

# Και αυτούς και εκείνους και τους άλλους και όλους όσους νόμιζαν ότι είναι κάποιοι και ύψωσαν ένα ΕΓΩ μεγαλύτερο από το μπόι τους και το ανάστημά τους.

Ναι, ναι όλους delete, στον κάδο τον απορριμμάτων και μετά στο "Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε όλα τα στοιχεία που επιλέξατε;" κλικ ΝΑΙ, a big fat ΝΑΙ, δικό τους όλο, ένα delete να το χορτάσουν, να το έχουν να το θυμούνται και αυτό και εμένα και να με αναπολούν και να με ζητάνε και να με αναζητάνε.

Και αν κάποιους από αυτούς δεν μπορώ για τους δικούς μου λόγους να τους ρίξω στα σκουπίδια, έχω κι άλλη λύση, κατεβάζω ρολά και πατάω το mute, άστους να λένε, να μιλάνε, εγώ ούτε το κιχ τους δεν θα ακούω πια.στο mute και θα χαμογελάω. Θα χαμογελάω πολύ και συνέχεια και άστους στο μπλα μπλα τους να εξαντλούνται.

Drag and drop όλα μου τα βαρίδια στον κάδο σκουπιδιών και ξαλαφρωμένη χαμογελώ!!

Είπαμε, νοικοκυρές! Ζωή καθαρή, ζωή εν τάξη! Εντάξει;

 

                                                             ΜΕ ΑΓΑΠΗ

                                                                   ΑΡΙΑ