Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 2019

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 2019

Το καλοκαιράκι έφτασε και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις μηνιαίες  προβλέψεις ανά ζώδιο, για τον μήνα Ιούνιο.  Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

Κριός: Μία νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σου! Άρπαξε ευκαιρίες ώστε να κάνεις νέες γνωριμίες! Θα προκύψουν κάποιοι τσακωμοί και παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα και προσπάθησε να μη φερθείς εγωιστικά!  Θα εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας με μη καλή έκβαση για σένα!  Στα τέλη του μήνα πάντως, θα έχεις χαρμόσυνες εξελίξεις!

Ταύρος: Ένας μήνας, έκπληξη! Έρχονται χαρμόσυνες αλλαγές, απρόσμενα καλά νέα και πολλές βολικές συγκυρίες! Θα απολαύσεις τρυφερές στιγμές με έντονα συναισθήματα και ρομαντισμό, ενώ θα προκύψουν  ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και εκπλήρωση ονείρων! Ότι καλό έρθει τώρα, δεν είναι προσωρινό! Έρχεται για να μείνει και να σε κάνει επιτέλους ξανά, να νιώσεις σιγουριά!

Δίδυμοι: Όλα αλλάζουν και βελτιώνονται, ειδικά στα αισθηματικά σου, αρκεί να αρπάξεις  τις ευκαιρίες! Προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί πολλές προσδοκίες σου θα ναυαγήσουν. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στην συντροφική σου ζωή και θ’ απολαύσεις στιγμές με έντονα συναισθήματα και πολύ πάθος!

Καρκίνος: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και αυτό το μήνα! Θα βρεθούν απρόσμενες λύσεις και ξαφνικά ευχάριστα νέα, και θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου! Ο μήνας θα είναι φουλ από ρομαντισμό, συναίσθημα, ερωτική σταθεροποίηση και σιγουριά! Προσπάθησε να μην τσακώνεσαι με την κάθε ευκαιρία και να μη φέρεσαι εγωιστικά σε τυχόν παρεξηγήσεις που θα προκύψουν. 

Λέων: Ριζικές  θετικές αλλαγές στα αισθηματικά σου!  Ότι προβλήματα είχες μέχρι τώρα,  ξεπερνιούνται. Το ένα μετά το άλλο, ως διά μαγείας! Πες ναι σε νέες γνωριμίες, στην αλλαγή, την ανανέωση, το καινούργιο, το διαφορετικό! 
Στα τέλη του μήνα, αρχίζει ο χαμούλης! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, φλερτ και ειδήσεις ερωτικές που θα σε συνεπάρουν!

Παρθένος:  Ο μήνας φέρνει εκπλήξει;ς κι ανατροπές  την ερωτική σου ζωή!  Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία θα προκύψει για σένα που ψάχνεις ακόμα το άλλο σου μισό! Eρωτισμός, φουλ γοητεία, πάθος, αλλά και επίτευξη μεγάλου στόχου μέσα στον μήνα! Αν καταφέρεις κι αφήσεις πίσω σου το παρελθόν όλα θα κυλήσουν σχεδόν ιδανικά!

Ζυγός:  Πες ναι στα ερωτικά σε νέα ξεκινήματα και γνωριμίες! Η τύχη είναι με το μέρος σου κι έχεις πολλές επιλογές! Λίγο παραπάνω τρέξιμο θα έχεις στα επαγγελματικά σου μέχρι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες! Προσοχή στις λάθος αποφάσεις, στους τσακωμούς και σε λάθη που θα τα βρεις μπροστά σου στη συνέχεια!
 

Σκορπιός:  Μια  νέα σχέση ή γνωριμία, θα σε συναρπάσει!  Θα νιώθεις  να εκτοπίζεσαι ψυχολογικά και θα βιώσεις μια όμορφη  συναισθηματική περίοδο, θα ταξιδέψεις και  θα γλεντήσεις πολύ! Το καλύτερο; Όλα αυτά δεν είναι προσωρινά! Είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για να οργανώσεις ένα ταξίδι μαγικό που επιθυμούσες χρόνια!

Τοξότης: Eπιτέλους θα νιώθεις απόλυτα ευχαριστημένος στην συντροφική σου ζωή! Ξεπερνάς προβλήματα και το γλεντάς και πολύ καλά κάνεις! Η εύνοια της τύχης για φλερτ, κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες και λάμψη συνεχίζεται... Προσοχή στα ψυχολογικά, νεύρα, ξεσπάσματα και τις κυκλοθυμίες σου! Μείνε ψύχραιμος κι όλα θα πάνε τέλεια!

Αιγόκερως:  Μια ξαφνική γνωριμία θα σε κάνει και πάλι να νιώσεις τυχερός στον έρωτα! Θα σου δοθούν πολλές  ευκαιρίες να κάνεις ένα βήμα μπροστά, αν έχεις ήδη το ταίρι σου! Προσπάθησε να συγκρατήσεις κακία, ζήλια, εγωκεντρισμό σε κάποιες σχέσεις σου που έχουν υποστεί ρήξη!  Αντίθετα, βγάλε πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία και ερωτισμό!

Υδροχόος: . Είναι καιρός ν’ απολαύσεις ποικιλοτρόπως τον έρωτα! Λάμψη, γοητεία, πάθος, τύχη, διασκέδαση και επίτευξη επιθυμιών, είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα συμβαίνουν αυτόν τον μήνα! Ετοιμάσου για ανανέωση σε φλερτ και νέες γνωριμίες που θα σ’ ανεβάσουν ψυχολογικά! Δείξε την απαιτούμενη προσοχή στα επαγγελματικά σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος!

Ιχθύς:  Εκπλήξεις κι ανατροπές σε περιμένουν μέσα στον μήνα! Κάποια χαρμόσυνα νέα θα ανοίξουν νέες προοπτικές σε κάποιες σχέσεις σου! Πες όχι ερωτικό παρελθόν και αγάπες βασισμένες στο ψέμα! Έρχονται νέες καυτές γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν! Θα πετύχεις έναν μεγάλο στόχο σου! , πετυχαίνεις αυτό το μήνα τον στόχο σου!