Ζώδια: Η επίσκεψη της Αφροδίτης στον Δίδυμο και τα επακόλουθά της

Ζώδια: Η επίσκεψη της Αφροδίτης στον Δίδυμο και τα επακόλουθά της

Η Αφροδίτη επισκέπτεται το Δίδυμο από 9 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου και μεταμορφώνεται σε μια τρελιάρα πεταλουδίτσα.

Αγαπημένη φιλενάδα και αναγνώστρια,

μαζί με το καλοκαιράκι ήρθε και η γοητευτική Αφροδίτη στο Δίδυμο. Αυτό σημαίνει ότι η ώρα να κάνεις παιχνίδι είναι τώρα!

Ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη για το παραπάνω αλλά και ευκαιρίες στο διάβα θα έχουν ζώδια φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος).

Παρακάτω πάμε να τσεκάρουμε σε ποιους τομείς θα δεις αλλαγές, καταστάσεις/ γνωρίσματα που θα έχει η προαναφερθείσα χρονική περίοδος (όπως και όποια γεννήθηκε με Αφροδίτη εκεί) και μελανά σημεία, καθώς γνωρίζεις και εσύ ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Το διάστημα αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, φιλικά παρεάκια για κοκτεϊλάρες και άλλα. Ευνοείται πολύ η διασκέδαση, όχι μόνο από την ανούσια πλευρά της με ήχους ανόητων χαχανητών αλλά και από την εποικοδομητική όψη της: εμπλουτισμένη με ανταλλαγή ιδεών και απόδραση από τη ρουτίνα. Επαφές και συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα είναι πιθανές και αυτό θα συμβάλλει να εξευμενιστούν και όποιες παρεξηγήσεις ενδεχομένως υπήρξαν στο παρελθόν. Κλείνω το παρόν με τις πιο σκοτεινές εκφάνσεις του πλανήτη στο Δίδυμο: Δεδομένου ότι πρόκειται για δυαδικό ζώδιο, υπάρχει μια τάση για χαζό φλερτάκι, απιστιούλες, παράλληλες σχέσεις και σχετικές αηδιούλες.

Χαιρετώ!

Μανδάμ Αστερόεσσα.

ΥΓ. : Προσοχή στους φουσκωμένους λογαριασμούς τηλεφωνίας λόγω άπειρων τηλεφωνικών συνομιλιών και μηνυμάτων στα social. Κακές γλώσσες λένε ότι η Αφροδίτη εκεί ομιλεί non stop.