Όταν το κιτς ντεκαπάζ πάει θάλασσα!

Η μις ντεγκαπάζ  κατσικοχωρίου στη  διπλανή ξαπλώστρα!

Το λοιπόν το 'χω πάρει απόφαση, όταν δε μου πάει καλά η μέρα θα πηγαίνω παραλία για να φτιάχνει! Το τι κυκλοφορεί λεύτερο, δε λέγεται!

Σαν προχτές εκεί που πήγαινε να με πιάσει η βαρεμάρα, στη ζωή μου έδωσε νόημα με το που έσκασε στην πλαζ, η σούπερ ντούπερ μις ντεκαπάζ με το μαλλί καρφί και κολλαρισμένο που φυσικά δεν έπρεπε επ' ουδενί να βραχεί μη χαλάσει η ισιωτική... Άγριο θηλυκό με άνιμαλ πριντ παρεό κροσσάτο, ασορτί με το κάλβιν κλάιν (μάιν) μπικίνι, οφ κορσ και καπέλο αλά Τζάκι (Κέννεντυ ντε!) και ύφος σνομπαρίας!

Κουνάμενη σινάμενη και με παντόφλα 12ποντη (παρακαλώ!) περπατούσε λικνίζοντας με χάρη τους γλουτούς της, προσέχοντας μην πατήσει άμμο και βυθιστεί!

Με μακιγιάζ που εγώ άνετα με τέτοιο, θα παραβρισκόμουν σε γάμο συγγενή Α΄βαθμού τουλάχιστον και με βλεφαρίδα κάγκελο -απ' τα εξτέ-, βαμμένη σε τόνους του μπλε -για να πηγαίνει με το πέλαγος προφανώς- κρατούσε με νάζι την διάφανη τσάντα της με τα απαραίτητα, ρίχνοντας βέλη-ματιές για να δει πόσο και ποιοι έχουν προσέξει την άφιξή της στην παραλία!

Σαφώς την προσέξαμε όλοι, άλλος λίγο, άλλος πολύ, ο καθείς για τους δικούς του λόγους και κανείς για τον λόγο που αυτή ήθελε!

Φυσικά και απαίτησε απ' τον συνοδό της, να καθίσουν σε ξαπλώστρα που διέθετε στρωματάκι (ευτυχώς που δεν απαίτησε να είναι και μίντια στρομ) και κατσικώθηκε όρθια μέσα στη ντάλα μέχρι να υπάρξει διαθέσιμη, αφού είχε τον σκοπό της! Ήξερε πολύ καλά πως δε θα σήκωνε κ@λαράκι από κει, αφού δεν έπρεπε να βρέξει το μαλλί...

Μάταια την παρακαλούσε το παλικάρι που την έφερε στην πλαζ να βουτήξουν για αγκαλίτσες, ζουζουνιές και παιχνιδάκια στο κύμα...αυτή στρίντζω τον αγριοκοίταγε και του 'σερνε τα εξ αμάξης που δε σεβόταν -ο άξεστος- τον χρόνο που θυσίασε στο κομμωτήριο για να κάνει εντύπωση στην παραλία...

Την έκανε την εντύπωση! (ομολογώ!)

Στην ερώτησή του δε, τι το 'θελε το κομμωτήριο αφού προγραμμάτιζαν θαλασσίτσα, ποιος είδε τη ξανθιά φάσιον άικον (fashion icon) και δεν τη φοβήθηκε!

Τι ότι δεν την καταλαβαίνει, τι ότι είναι αναίσθητος, ανεγκέφαλος και παρτάκιας που τον νοιάζει μόνο το πουλί του (και σιγά το πουλί, δλδ, που για να κελαηδήσει θέλει τεμενάδες!)  άκουσε ο χριστιανός και μαζί του κι όλη η παραλία, τι ότι αυτή δεν είναι καμιά τυχαία να κυκλοφορεί ατημέλητη και όπως να 'ναι, τι ότι έχει κι ένα ίματζ που το 'χτισε λιθαράκι λιθαράκι και κοτρόνα κοτρόνα -καιγόμουν να συμπληρώσω-  να διατηρήσει, τι και τι!

Και στο κάτω κάτω, αυτή στην παραλία δεν έρχεται για να κολυμπήσει...αλλά για να πιει μοχίτο! (ρε τι χάνει ο άνθρωπος, όταν είναι ψώνιο!!) 

Τον έβλεπα τον κακομοίρη που δεν ήξερε πού να κρυφτεί απ' τη ντροπή του (ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για το καναρίνι του!) και τον λυπόταν η ψυχή μου...

Κάποια δόση αφού είδε κι απόειδε, απελπισμένος πια, βούτηξε κι αφέθηκε στην αγκαλιά της θάλασσας, (για της ξανθιάς την αγκαλιά ούτε λόγος!)

Τότε ήταν που την άκουσα να μιλάει γαλλιστί -στο αϊφον της οφ κορσ- και να δηλώνει ότι προγραμματίζει να  παραβρεθεί κάπου... (μα πού κάνει εμφανίσεις; έσκαγα να μάθω!) 

Πάθαμε μεγάλο σοκ οι λουόμενοι,  όταν ξεβισματώθηκε το ακουστικό απ' το κινητό κι ακούσαμε τη φίλη της από την άλλη άκρη της γραμμής  να της λέει:  "μαρή καρακαλτάκα κανόνισε να 'ρθεις στο πανηγύρι του χωριού μεθαύριο! Θα 'χει και σούβλες! Θα φάμε, θα πιούμε τζάμπαααααααα!"

Αι μαρή καρακαλτάκα τζαμπατζού, που μας το παίζεις και ντίβα, για τα πανηγύρια είσαι! Ποιος ξέρει από ποιο κατσικοχώρι κατέβηκες και το πιλατεύεις το παιδί; είχα μια πελώρια λαχτάρα  να ξεστομίσω...αλλά τι με νοιάζει κι εμένα; Ας πρόσεχε κι αυτός!

Ρε, καλά λένε στο  χωριό μου: όταν η ψείρα χορτάσει, βγαίνει στον γιακά!
 

Άλλη μια ιστορία για γέλια και για...κλάματα!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία!
Γι' αυτό αν θέλετε ακούστε μια συμβουλή: Όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα σημεία, να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε και κάνετε, αν δεν επιθυμείτε να γράψετε ιστορία!
Το καλοκαίρι είναι μακρύ…
Έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε πολλά ευτράπελα! Εδώ στο ewoman θα είμαστε, να τα λέμε και να διασκεδάζουμε με ιστορίες για γέλια και για κλάματα!

Συνεχίζεται…