Πρόσκληση: Η νέα διαδικτυακή σειρά που θα μας καθηλώσει

Πρόσκληση: Η νέα διαδικτυακή σειρά που θα μας καθηλώσει

Πρόσκληση: Μια προσκλητήρια επιστολή για βράβευση, ένας αγνοούμενος επιστήμονας και πολύ μυστήριο.

Η διαδικτυακή σειρά «Πρόσκληση» κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου στο youtube (κανάλι Invitation).

Πρόσκληση: Η νέα διαδικτυακή σειρά που θα μας καθηλώσει

Πρόκειται για μια μίνι σειρά μυστηρίου-θρίλερ. Σαν είδος έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό, τα τελευταία χρόνια. Η θεματολογία και οι άξονες που κινείται η νέα σειρά είναι η βράβευση, ενός καθηγητή Ιατρικής μόνιμου κατοίκου Αυστραλίας ο οποίος ταξιδεύει προς Ελλάδα για να παραλάβει το βραβείο του. Τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά, διότι δεν εμφανίζεται ποτέ στην εκδήλωση προς τιμήν του, καθώς εξαφανίζεται κάτω από απροσδιόριστες και «μεταφυσικές» συνθήκες δίχως ίχνη.

Μια φρέσκια δουλειά με καστ ηθοποιών νέων στο χώρο, γεμάτους ταλέντο και όρεξη για το επικείμενο εγχείρημά τους. Guest star ο γνωστός ηθοποιός Βύρων Κολάσης στο ρόλο του Αλέξανδρου Κέρμαν, του αγνοούμενου καθηγητή. Ο Νεκτάριος Χατζηαντώνης είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Μέσα από το κείμενό του και τη σκηνοθετική του αριστοτεχνία, φιλοδοξεί να εισάγει το θεατή σε ανεξήγητες καταστάσεις της ζωής υπό το πέπλο του μεταφυσικού. Από όλα τα παραπάνω δε θα μπορούσε να λείπει μια δόση δράσης, έξαψη από την αδρεναλίνη και αδημονία για τη συνέχεια καθώς οι ξαφνικές αλλεπάλληλες ανατροπές και ακατάπαυστες εξελίξεις υπόσχονται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πρόσκληση: Η νέα διαδικτυακή σειρά που θα μας καθηλώσει

Υπόθεση σειράς: Η Ελληνική αστυνομία αδυνατώντας να εξιχνιάσει μια περίεργη εξαφάνιση ενός ιατρού και της κόρης του και μόνο στοιχείο την πρόσκλησή του πεταμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, ζητά τη βοήθεια μιας ομάδας ερευνητών με το όνομα «Σ.Κ.Ι.Α». Η «Σ.Κ.Ι.Α» αρχίζει να συλλέγει και αξιολογεί στοιχεία προς την εξεύρεση του δόκτωρα και της κόρης του. Η έρευνα προχωρά και κορυφώνεται όταν  αποφασίζουν να μπουν στο έρημο εργοστάσιο. Η δράση και ο τρόμος ξεκινούν όταν πολύ αργά αντιλαμβάνονται πως οι πόρτες του εργοστασίου έχουν κλειδώσει μυστηριωδώς, δεν υπάρχει καμία έξοδος διαφυγής ενώ το λογικό με το παράλογο  πλέον, έχουν δυσδιάκριτα όρια.

Πρόσκληση: Η νέα διαδικτυακή σειρά που θα μας καθηλώσει

Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους;

Διανομή: Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Τάνια Σακκά, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Γιάννης Ζέρβας, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Συντελεστές:

Σενάριο-σκηνοθεσία: Νεκτάριος Χατζαντώνης

Επιμέλεια σεναρίου: Βασιλική Ανδρεανίδου

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Μουζάκης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Χαντζέας

Μοντάζ: Μαριντίνα Σταυρουλάκη

Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερουτσίκου

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ορφανίδης

Ενδυματολόγος: Καλλιόπη Παπακώστα

Make up artist & Hair stylist: Μαρία Λιμογιάννη

Φωτογράφος σκηνής: Μαριάννα Διακομανώλη

Επικοινωνία- Δημόσιες σχέσεις: Ντέπη Στενού