Εκείνοι οι άντρες με τις στιβαρές αγκαλιές

Εκείνοι οι άντρες με τις στιβαρές αγκαλιές(pexels)

Χρόνια πολλά να πω. Σε εκείνους τους άντρες που στάθηκαν καλύτεροι πατέρες από ότι οι μαμάδες. Σε εκείνους τους άντρες που έσπρωξαν τις γυναίκες τους να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Σε εκείνους τους άντρες που αγαπήσαμε ανά τους αιώνες και δε μας πλήγωσαν ποτέ.

Χρόνια πολλά σε εκείνους τους άντρες που είδαμε τη λάμψη στα μάτια τους μόλις μας αντίκρισαν. Σε εκείνους τους άντρες που χαλάλισαν όλη τους του τη ζωή στη δουλειά, για να μη λείψει τίποτα στις οικογένειές τους.
Χρόνια πολλά σε εκείνα τα αντράκια που ήξεραν πώς να σε βγάλουν από την ανυπαρξία σου και σε έκαναν να ζήσεις δυνατά και με πάθος.
Χρόνια πολλά σε εκείνους τους άντρες που είχαν πυγμή και δε γίνανε υποχείρια σε κάποια που ήθελαν να τους εκμεταλλευτεί.

Χρόνια πολλά στους άντρες που άνοιξαν εκείνες τις στιβαρές αγκαλιές τους και τύλιξαν μέσα τους αγάπες, δάκρυα και καημούς.

Χρόνια πολλά σε εκείνους τους άντρες που δε ντράπηκαν να δείξουν τον έρωτά τους.
Χρόνια πολλά σε κείνους τους άντρες που στάθηκαν βράχοι ακλόνητοι, μπροστά στο πένθος μιας συζύγου και μεγάλωσαν μόνοι τους τα παιδιά τους.

Χρόνια πολλά σε όσους άντρες που θαλασσοπνίγηκαν και ακόμα και από μακριά κατάφερναν να γίνονται το στήριγμα κάποιου άλλου που περίμενε σε ένα λιμάνι.
Χρόνια πολλά σε όσους άντρες έκαναν την καρδιά μας να χορεύει.

Χρόνια πολλά σε εκείνους τους άντρες που μας έσκισαν την ύπαρξη, γιατί μέσα από αυτούς μάθαμε ποιους πρέπει να αγαπάμε.
Χρόνια πολλά σε εκείνα τα μικρά αντράκια που αγκαλιάζουν τις μαμάδες τους και τους λένε σ’αγαπώ.
Χρόνια πολλά σε εκείνους τους άντρες που στάθηκαν οι καλύτεροι φίλοι και ήρθαν και μας μάζεψαν από κάποιο μπαρ λίγο πριν να καταρρεύσουμε.

Χρόνια πολλά και σε εκείνους τους άντρες που υπήρξαν οι μεγάλοι αδερφοί που λάτρεψε όλη η οικογένεια.
Χρόνια πολλά και σε σένα που με μεγάλωσες, λάθος ή σωστά και έγινα κάτι από αυτό που είμαι σήμερα.
Χρόνια πολλά και σε σένα που αγάπησα τόσο και έμαθα τι σημαίνει να είσαι ζωντανή.
Χρόνια σας πολλά άντρες μου!