Την αγάπη δεν τη βάζεις σε κουτάκια με κορδέλα

Την αγάπη δεν τη βάζεις σε κουτάκια με κορδέλα

Καρδούλες, λουλούδια,γλυκά και αρκουδάκια όλα ντυμένα με κόκκινο περιτύλιγμα. Βιτρίνες στολισμένες καιρό τώρα για αυτήν μέρα. Την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας.

Οι γυναίκες τρέχουν, να τα προλάβουν όλα από την κορυφή ως τα νύχια πρέπει να είναι άψογες. Λες και μόνο αυτή την ημέρα θυμόμαστε να αγαπάμε. Όχι δε θέλω να μου δείχνεις πως με αγαπάς μόνο αυτή την μέρα. Θέλω να με αγαπάς όλες τις υπόλοιπες,αλλά όχι αυτήν.

Μη βασανίσεις το μυαλό σου, για να βρεις το τέλειο δώρο. Ποτέ δε με συγκίνησαν αυτά και το ξέρεις. Τα δώρα είναι άψυχα, τα κάνεις επειδή πρέπει, γιατί το επιβάλλει η ημέρα. Εγώ θα σου ζητήσω, να με αγαπάς στα δύσκολά μου,να με σέβεσαι και να μη με ρίχνεις στα μάτια των άλλων για να δείξεις τον περίσσιο ανδρισμό σου.

Να είσαι εκεί για μένα, χωρίς να στο ζητήσω, να λάμπεις στα σκοτάδια μου,σαν χρυσός. Να μυρίζεις αξιοπρέπεια σαν το πιο όμορφο τριαντάφυλλο. Αγάπα με για αυτό που είμαι και όχι για κάτι που θες να γίνω. Μείνε δίπλα μου, όσο αντέξεις,αλλά πάντα επειδή το θες. Όχι επειδή πρέπει! Μοιράσου μαζί μου στιγμές γεμάτες γέλιο, όνειρα. Ένας καφές μια βόλτα, ένα τραγούδι που θα ακούσουμε οι δυο μας.

Απλά, καθημερινά πράγματα.

Την αγάπη δεν τη βάζεις σε κουτάκια με κορδέλα. Η αγάπη από μόνη της είναι δώρο. Αγάπα με λοιπόν στα πάνω και στα κάτω μου. Αγάπα με δίχως ψέματα, αγάπα με δίχως δώρα ακριβά αλλά με αληθινά συναισθήματα.
Αγάπα με κάθε μέρα...όχι μόνο μία μέρα του Φλεβάρη.