Μετά από εσένα έρχεται η εξέλιξή σου! Απόλαυσέ το!

Μετά από εσένα έρχεται η εξέλιξή σου! Απόλαυσέ το!

Μετά από εσένα έρχεται η εξέλιξή σου!

Μετά από μία σειρά άτυχων, άσχημων (πες τα όπως θες δεν έχει σημασία) γεγονότων που η δράση τους ήταν καταλυτική στη ζωή σου έρχεται η αντίδραση!
Μια αντίδραση που μετά από μια μοναχική ζωή, ξεκάθαρα προσωπικής σου επιλογής, συνοδεύεται από… Δημιουργία.
Συνεργασία. Ενέργεια. Σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό!
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου αφαιρέσει αυτή την επιλογή αντίδρασης!

Και αν κάποιος το κάνει…απλά προσπέρασέ τον.
Γιατί τώρα εσύ ξέρεις! Βασικά πάντα ήξερες. Απλά δεν είχες βρει τον τρόπο να το εκφράσεις.

Γι’ αυτό κάποιοι σε είπαν ευθυνόφοβο. Ίσως και αφελή. Μπορεί και κάποιοι να είπαν ότι έχεις μια ελαφρότητα,μια ανωριμότητα!Όμως κανείς τους δεν κατάλαβε ότι αυτή ήταν η άμυνα σου, που προστάτευε τις σκέψεις σου.
Την αθωότητά σου.
Την παιδικότητά σου από την δική τους κουτή και πονηρή εξυπνάδα.
Μια εξυπνάδα που θέλει να φαίνεται στα μάτια των ανυποψίαστων ως νικήτρια. Όμως δεν είναι έτσι. Μπορεί να φαίνονται σοβαροί,υπεύθυνοι αλλά δεν είναι. Περιμένουν εσένα να τους οδηγήσεις. Αλλά δε στο λένε.
Δεν τους συμφέρει. Προτιμούν να σε αντιμετωπίζουν σαν μικρό παιδί!Και ποιος τους είπε ότι ένα μικρό παιδί δεν έχει δύναμη…δεν ξέρει! Εσύ όμως ξέρεις. Δεν ξέρουν όμως ότι εσύ ξέρεις!

Βλέπεις αυτή η κουτή εξυπνάδα τους έχει τυφλώσει. Νομίζουν ότι ζεις στην άγνοια σου και τελικά έρχεται η στιγμή της αποκάλυψης. Και η άμυνά σου γίνεται επίθεση. Και αυτοί κοιτάνε. Γιατί τώρα κατάλαβαν ότι δε σε γνώρισαν ποτέ.
Όχι γιατί δεν μπορούσαν. Αυτό θα ήταν η τέλεια δικαιολογία. Απλά δεν ήθελαν. Γιατί αν ήθελαν θα έπρεπε να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να σε πλησιάσουν. Είναι τεμπέληδες.

Έχουν μάθει στα έτοιμα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει αγάπη και σεβασμός! Όμως σε αυτόν τον κόσμο δύο πράγματα δεν πρέπει να έχουν όρια! Η αγάπη και ο σεβασμός!Σπείρε παντού αγάπη και σεβασμό! Όχι για να θερίσεις. Αλλά για να μοσχοβολάει ο κόσμος. Και η δική σου επίθεση θα μοσχοβολάει αγάπη,συνεργασία,γέλιο! Θα έχει μελωδίες.
Αρμονία. Ειρήνη. Γιατί σε κάθε λύπη πόνο και χαρά και σε ότι σου έφερνε ο χρόνος, εσύ για συντροφιά είχες μουσικές με όμορφες σκέψεις, λόγια και γλυκές μελωδίες!

Και αυτή ήταν η λύτρωση σου σε κάθε ζήλια και θυμό. Σε κάθε κλάμα και σκοτάδι. Σε κάθε χαμό, σε κάθε τέλος. Μόνο αυτή η μουσική σου έλεγε την αλήθεια σε ότι ψέμα και να ζούσες. Ακούγοντάς την λοιπόν έφευγες χορεύοντας όπως λέει και στο τραγούδι της η Δέσποινα Ολυμπίου.”Μόνο η μουσική μου κάνει αλήθεια… σε ότι ψέμα τώρα και να ζω…”
Γι’ αυτό τώρα έχεις τη δύναμη, το κουράγιο για τη δική σου προσωπική Ανάσταση!
Μετά τη βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο. Μετά τη λύπη η χαρά. Μετά το μίσος η αγάπη.
Μετά την εκδίκηση η συγχώρεση.
Μετά από εσένα η εξέλιξή σου!Απλά απόλαυσέ το!

Νατάσα Μαρίνη