Fit Me Up: Μία νέα συλλογή ρούχων στον χώρο της μόδας, για κάθε γυναίκα

Fit Me Up: Μία νέα συλλογή ρούχων στον χώρο της μόδας, για κάθε γυναίκα

Η Εύμη αγαπά την άσκηση και το fitting. Πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει στην ζωή τους να χτίσουν το σώμα και την αυτοπεποίθηση τους όπως εκείνες ορίζουν. Εχει, πλέον, τη δική της συλλογή ρούχων, το Fit Me Up, και μας μιλάει γι' αυτό. 

 

Fit Me Up. Πώς προέκυψε το όνομα του brand;

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά το ewoman.gr, και προσωπικά εσένα Έφη για την ευκαιρία αυτή, να μοιραστώ με τις αναγνώστριες (γιατί όχι και τους αναγνώστες;!) το νέο εγχείρημα και συνάμα όνειρο μου, το FIT ME UP.

Το όνομα του Fit Me Up έχει διφορούμενη σημασία για μένα και για όσους με ξέρουν. Κρατάει μέσα του 2 στοιχεία που είναι η ζωή μου, την άσκηση και το fitting. Στα μάτια μου όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ζωή τους την ικανοποίηση να χτίσουν το σώμα και την αυτοπεποίθηση τους όπως εκείνες ορίζουν. Γιατί το styling και το σώμα μας μόνο εμείς ξέρουμε πώς πρέπει να είναι !

fitmeup-ewoman

Τι είναι αυτό που οδήγησε μια νέα κοπέλα από το χώρο της γυμναστικής να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ρούχων;

Η αλήθεια είναι ότι από μικρό κοριτσάκι (κλισέ ναι, ξέρω!) έκανα σχέδια στο χαρτί με ρούχα και σκέψεις διάφορες για το πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι. Κάπου στα 13 ξεκίνησα να κάνω κάποιες παρεμβάσεις σε ρούχα μου, όπως φορέματα που τα άλλαζα τελείως, ή μπλουζάκια. Εννοείται πως δεν πετύχαιναν όλα αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η διαδικασία και με έκανε αρκετά δημιουργική και χαρούμενη (τη μαμά μου όχι και τόσο μιας και κατέστρεψα τα ρούχα, αλλά εντάξει). H γυμναστική παραμένει κομμάτι του εαυτού μου και γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που αφήνει πράγματα για να τα αντικαταστήσει με άλλα. Το ρητό "δεν γίνεται 2 καρπουζιά στην ίδια μασχάλη" εγώ δεν μπορώ να το υιοθετήσω. Πάντα με 2 καρπούζια ήμουν. Ας μην είμαστε αχάριστοι, είναι τύχη να παλεύεις για κάτι που γουστάρεις . Οπότε για μένα... Πήγαινε εκεί που τρέμουν τα πόδια σου !

 

#dontforgetyourroutine. Πόσο σημαντική είναι για σένα η ρουτίνα, λοιπόν; Είναι εύκολο να παραμείνεις πιστή σε αυτή;

 

Το #dontforgetyourroutine έχει την ρίζα του σε μία δύσκολη περίοδο για μένα όπου έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί για να προπονηθώ, γιατί δούλευα μέχρι αργά, έτρωγα, άλλαζα στο αμάξι, σχεδόν ζούσα μέσα σε αυτό! Ήταν κάτι το οποίο δημιούργησα στο μυαλό μου για να το χρησιμοποιώ όταν δυσκολεύομαι να μείνω σταθερή στην ρουτίνα μου. Όχι δεν είναι εύκολο να μένεις σταθερός στην ρουτίνα σου, και μερικές φορές νιώθεις τελείως αποδυναμωμένος, αλλά πάντα μπορείς να ανακαλύπτεις τρόπους να ξυπνάς την ρουτίνα σου!

fitmeupbrand-ewoman

 

Vintage... φάση με μοντέρνα αισθητική. Έτσι μας συνέστησες τη σειρά σου. Από το ξεκίνημα σου έως τώρα, ένιωσες κάποια στιγμή να παρεκκλίνεις από αυτό;

 

Θεωρώ ότι είναι σωστό και έξυπνο να κάνεις adaptation στην εποχή, να μη μένεις απόλυτος σε αυτό που βάφτισες απ’ την αρχή. Δεν πετάω από πάνω μου το vintage αλλά θεωρώ πως δεν έχω ξεφύγει από το στυλ μου ούτε ποτέ θα προωθούσα κάτι που δε θα έβαζα στη ντουλάπα μου. Δεν είναι όλα μόδα. Κάπου πρέπει να υπάρχει και η αισθητική. No matter what, you do you!

 

Η σειρά είναι 100% της Εύμη ή έχεις κάποιους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι πριν καταλήξεις σε αυτό που θα προκύψει;

 

Μου αρέσει να ακούω γνώμες και να μοιράζομαι την δημιουργικότητα μου με άλλους που έχουν το ίδιο πάθος με εμένα και ξέρω ότι θα το κάνουν με μεράκι. Εννοείται πως σε πολλά κομμάτια είναι η Εύμη μπροστά αλλά έχουμε δύο αυτιά και ένα στόμα και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Η ομάδα μου είναι σημαντική, αλλά στο τελικό στάδιο τα ρίσκα είναι δικά μου! Ναι, θα πεις πόσο ρίσκο μπορεί να έχει. Όλα έχουν ένα ρίσκο είτε μικρό είτε μεγάλο!

setfitmeup-ewoman

Μίλησε μας για τη διαδικασία που ακολουθείται ώστε να βλέπουμε εμείς αυτά τα υπέροχα, ομολογουμένως, σετ να κοσμούν την αρχική μας.

 

Εσείς φαντάζεστε ότι κάθομαι σε ένα ατελιέ και απλά κουνάω δυο μολύβια και that's it! Nooo! Έχει τρέξιμο, δυσκολίες, κουβάλημα! Γενικά, η διαδικασία στην αρχή είσαι εσύ και ο πόνος σου. Μπορεί να είναι ο πόνος οπουδήποτε, από πάνω μέχρι κάτω! Αλλά αξίζει ο ιδρώτας! Το μόνο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, είναι οι ατελείωτες ώρες που τρώω για να διαλέξω ένα ένα τα υφάσματα (μπορεί να κοιτάζω ένα ύφασμα 1 ώρα όρθια στο μαγαζί και να σκέφτομαι σχέδια, παράνοια) .Τα άλλα κομμάτια αυτής της παράνοιας μπορούμε να τα παραλείψουμε !

 

Υπήρξε η στιγμή που είπες "Ως εδώ. Μετάνιωσα. Τα παρατάω"; Και αν, ναι, πες μας ποια ήταν αυτή;

 

Να μετάνιωσα; Πλάκα μου κάνετε; Είναι ο λόγος που ξυπνάω το πρωί με χαμόγελο! Κάνω πολλά ταυτόχρονα πράγματα, μέσα σε αυτά είναι και ένα Master. Σαν την χαρά που έχει το πρόσωπο μου όταν ασχολούμαι με το Fit Me Up, δεν υπάρχει! Μου αρέσει η επικοινωνία με τις κοπέλες και τα ευχαριστήρια μηνύματα που δέχομαι, κάνοντας τες να νιώθουν όμορφα! Είναι το κάτι άλλο… Δεν θυμάμαι στιγμή να είπα "τα παρατάω"!

clothesfitmeup-ewoman

Σε τρομάζει η εποχή ως προς το επαγγελματικό σου μέλλον;

 

Ζούμε σε μια άκρως τρομακτική εποχή και όλα συνεχώς ανατρέπονται. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με τρομάζει. Αλλά να σας πω κάτι, στα δύσκολα ανθίζουμε!

 

Θα ήθελες να πεις κάτι στους αναγνώστες που ίσως θέλουν αλλά φοβούνται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους;

 

Θα ήθελα να τους πω, αρχικά, να ζυγίσουν τον εαυτό τους! Να σκεφτούν τι θέλουν, να πάρουν μολύβι και χαρτί και ένα ένα να τα καταγράψουν. Έχω χαλάσει πολλά μολύβια για να πω ότι έχει δώσει αποτέλεσμα. Μην φοβάστε, στην τελική τι βρεγμένος, τι μούσκεμα! Και να μην πάει το πράγμα όπως το θέλετε, σίγουρα η διαδικασία θα σας έχει δώσει τα στοιχεία που χρειάζεστε για να προσπαθήσετε ξανά!

Τη συλλογή Fit Me Up μπορείτε να τη βρείτε στο Instagram εδώ.