Georgia Charal Art Jewellery: Πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες

Georgia Charal Art Jewellery: Πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα από τα παιδικά της χρόνια. Συνδύαζε κάθε υλικό που μπορούσε και έτσι έφτιαχνε βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ. Σπούδασε πληροφορική και διακόσμηση, όμως η δημιουργία κοσμημάτων ήταν πάντοτε στο μυαλό της.  Κάπου στο 2000, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στη διακόσμηση, για να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά με το κόσμημα. 

charal1-ewoman_0

Μαθήτευσε δίπλα σε έναν σπουδαίο δάσκαλο και καλλιτέχνη, το Γιάννη Ζωγράφο. Με κόπο και μεγάλη προσπάθεια, ξεκίνησε να δημιουργεί κοσμήματα από ασήμι και άλλα υλικά. Έφτιαξε το εργαστήριό της και ξεκίνησε να πηγαίνει σε εκθέσεις κοσμημάτων στην Ελλάδα. Το όνειρό της άρχισε να πραγματοποιείται. Σιγά σιγά το εργαστήριό της μεγάλωνε και το 2010 άνοιξε τα φτερά της και ταξίδεψε σε εκθέσεις στο εξωτερικό.

charal2-ewoman_0

Τα κοσμήματά της βρίσκονται σε όλο τον κόσμο! Σε μουσεία όπως το ΜoΜa (Museum of Modern Art) του Σαν Φρανσίσκο, αλλά και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σικάγο, σε όλα τα Μουσεία της Ισπανίας, καθώς και σε διάσημες Gallery ανά την υφήλιο. 

charal-ewoman_1

Οι δημιουργίες της είναι σχεδόν εξολοκλήρου χειροποίητες από υλικά όπως χρυσό, ασήμι, άλλα μέταλλα, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εξωτικούς καρπούς, δέρμα, ύφασμα και άλλα. Τα κοσμήματά της διακρίνονται για την πρωτοτυπία, την απλότητα, την κομψότητα, το στυλ, το ρυθμό και την αισθητική τους.

charal-ewoman_0

Για τη Γεωργία είναι προϋπόθεση η δημιουργία κοσμημάτων με χαρακτήρα!

Τα κοσμήματα της μπορείτε να τα βρείτε διαδικτυακά στο:

Site: https://georgiacharaljewellery.com/el/

Instagram: georgia_charal

Facebook: Georgia Charal Art Jewellery

Πλέον, μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της και στο Etsy: https://www.etsy.com/shop/GeorgiaCharalShop?ref=simple-shop-header-name&listing_id=947085084 

 

Πέρα από το διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της σε καταστήματα σε κάθε γωνιά της γης. Υπάρχει η κατηγορία Stockists στο site, όπου παρουσιάζονται αρκετά από τα καταστήματα όπου υπάρχουν διαθέσιμα τα κοσμήματά της.