Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Πασχαλινή φίλη Ταυρίνα χαίρε!

 

Τα γενέθλιά σου αρχίζουν από 21 Απριλίου έως 20 Μάιου. Φέτος τα ετήσια νέα για εσένα είναι περίεργα και αλλοπρόσαλλα. Με τον Ουρανό πάνω στο κεφάλι σου, θα αρχίσεις να φέρεσαι όπως δεν φανταζόσουν ποτέ. Θα γίνεις υπερβολικά ειλικρινής, οι ιδέες σου θα γίνουν πιο επαναστατικές και δεν αποκλείεται από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξεις ακόμα και αυτές τις τόσο αγαπημένες τυποποιημένες, επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές σου γυρνώντας πλάτη σε οτιδήποτε σε καταπιέζει και σου στέκεται στο λαιμό.

 

Καλό θα ήταν να μη το παρακάνεις γιατί ο περίγυρος σου έχει συνηθίσει μια ήσυχη παρουσία, έτσι υπάρχει πιθανότητα αν σε δουν σε έξαλλη κατάσταση να καλέσουν ασθενοφόρο υποθέτοντας τα χειρότερα. Ο Ουρανός είναι γνωστός για τις ξαφνικές ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις που φέρνει. Η συμβουλή για να μην αιφνιδιαστείς είναι, να είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο εξασκώντας παράλληλα τα αντανακλαστικά σου που και εσύ ξέρεις ότι δεν είναι το δυνατό σου σημείο αφού βαριέσαι να πάρεις και το πόδι σου.

 

Κι ενώ εκπαιδεύεσαι για τον Ουρανό μη κάνεις το λάθος να ξεχάσεις τον σκυθρωπό Κρόνο από τον Υδροχόο να σου ανακατεύει τη ζώνη της καριέρας απαιτώντας πειθαρχία και υπευθυνότητα. Άνοιξε καλά τα μάτια σου και άδραξε τις ευκαιρίες που μπορούν να σου εγγυηθούν την άνοδο που επιθυμείς έχοντας κατά νου δυο λέξεις κλειδιά που αγαπάει ο Κρόνος: οργάνωση και δομή.

 

Σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως τα πράγματα να μην πάνε όπως υπολόγιζες και να εξοργιστείς, αρχίζοντας να κουτουλάς ο,τι και όποιον βρεις στο διάβα σου.

 

Προτείνω, αντί να αναλωθείς στις δυσκολίες να δώσεις βάρος σε κάτι ωραίο που θα σου φέρει ο Δίας ο οποίος βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο. Υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται με τεχνολογία και πειραματισμό. Καλό είναι να μη βιαστείς να το απορρίψεις. Οι τρεις αυτοί πλανήτες έχουν βαλθεί να σε ξεκολλήσουν από τον βούρκο του συντηρητισμού που είναι πολύ πιθανό να πλέεις ερήμην σου, εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να γίνεις πιο μοντέρνα και διαλλακτική σε καταστάσεις που κάποτε σνόμπαρες.

 

Τέλος ο Δίας φέτος είναι πάρα πολύ βιαστικός και δε μπορεί να σταθεί πουθενά. Στις 13 Μάιου από τον Υδροχόο θα πάει στον Ιχθύ έως τις 28 Ιουλίου. Καλοκαιράκι έρχεται, κοινωνικοποιήσου και εσύ λίγο μετά από τόση καραντίνα ώστε να γνωρίσεις νέους φίλους που ίσως τους κρατήσεις για μια ζωή ή εναλλακτικά δικτυώσου, γνωρίζοντας άτομα που θα βοηθήσουν να πας ένα βήμα παραπέρα σε όσα ονειρεύεσαι.

 

Έχε υπόψη πως ο,τι κάνει κανείς καλό είναι και προτιμότερο από την αδράνεια.

 

Χρόνια πολλά και λουλουδάτα.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.