Το ζώδιο του μήνα: Λέων

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή Λιονταρίνα,

 

τα γενέθλια σου, αρχίζουν από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου. Ένα τόσο φλογερό πλάσμα όπως εσύ, μόνο στην καρδιά του καλοκαιριού θα μπορούσε να τοποθετηθεί. Οι ετήσιες προβλέψεις σου για φέτος, περιλαμβάνουν επιρροές από τον Ουρανό τον Κρόνο και τον Δία. Οι πλανήτες αυτοί θα έχουν καταλυτική παρουσία στη μέχρι τώρα ζωή σου και θα φέρουν μόνιμες αλλαγές.

 

Φέτος όσο ποτέ άλλοτε θα θελήσεις να πας κόντρα, σε όλα όσα σε καταπιέζουν. Ο Ουρανός κινείται στον τομέα του status και των επαγγελματικών. Το μόνο που έχω να σου πω πριν θρηνήσουμε τα θύματα που έφαγες ζωντανά, είναι πως το μάθημα σου εδώ έχει ως εξής: Πρέπει να καταλάβεις πως όλοι σου φαίνονται συσπειρωμένοι απέναντι σου γιατί εσύ φέρθηκες πρώτη δικτατορικά και τώρα σου επιστρέφεται πίσω. Προσπάθησε να συνεργαστείς αντί να βρυχάσαι μονότονα.

 

Σε περίπτωση που ασχολείσαι με τεχνολογία ή διαδικτυακές εργασίες τα νέα είναι ευχάριστα γιατί ευνοείσαι και μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις στο χώρο με μια πρωτοποριακή ιδέα. Ο Κρόνος είναι στον οίκο των σοβαρών σου σχέσεων και συνεργασιών. Πλέον η δέσμευση είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσένα, επομένως ετοιμάσου να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου. Ή χωρίζεις ή προχωράς σε νέο κεφάλαιο.

 

Ο Δίας μέχρι 28 Ιουλίου είναι στον Ιχθύ και σε προτρέπει να καταλάβεις τα λάθη σου συν να αναπτύξεις, τη διαίσθηση και ενσυναίσθηση σου. Ευκαιρία, γιατί σε γενικές γραμμές δε φημίζεσαι για τίποτα από τα δυο. Μέχρι τέλος του χρόνου ο Δίας θα γυρίσει ξανά στον Υδροχόο και αν είσαι ελεύθερη και ψάχνεσαι μανιωδώς ίσως γνωρίσεις κάποιον για κάτι σταθερό με προοπτικές.

 

Σε άλλο σενάριο μπορείς να βρεις σωστούς συνεργάτες για να υλοποιήσεις όσα χρόνια σκέφτεσαι και δεν ολοκληρώνονται. Το σίγουρο είναι πως το 2021 θα είσαι πρωταγωνίστρια για αυτό φρόντισε να πας για Όσκαρ και όχι για Χρυσό Βατόμουρο. Κράτα τα θετικά και keep walking.

 

Xαρούμενα γενέθλια σε κάποια παραλία!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.