Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή φίλη Παρθένε,

 

Τα γενέθλια σου, αρχίζουν 24 Αυγούστου και τελειώνουν 23 Σεπτεμβρίου. Οι ετήσιες προβλέψεις σου αυτή τη δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά ακολουθούν: Ο απατηλός Ποσειδώνας, δεσπόζει στον έβδομο οίκο σου και πολλά που ούτε καν υποψιάζεσαι μπορεί να συμβαίνουν ακριβώς πίσω από την πλάτη σου.

 

Ίσως άτομα που θεωρείς εμπιστοσύνης, να σου κρύβουν πραγματάκια ή να αυταπατάσαι πως συνάντησες τον μοναδικό έρωτα της ζωής σου και τελικά να αποδεικνύεται πως άνθρακας ο θησαυρός. Κάποιος συνεργάτης μπορεί να δρα υπόγεια, με στόχο εσένα και εσύ αντί να τον αντιμετωπίσεις να καθαρίζεις και να τακτοποιείς μετά μανίας, το ήδη πεντακάθαρο γραφείο σου.

 

Τέλος μπορεί ανυπόστατες φήμες ειπωμένες από κακόβουλα όντα να δημιουργήσουν, κουτσομπολιά και απρεπή σχόλια σε βάρος σου και εσύ να απορείς ποιος, τι, που, πότε και γιατί και απόκριση να μη παίρνεις.

 

Όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις εύκολα, ακούγοντας τη φωνούλα της διαίσθησης σου, που συχνά αγνοείς ούσα ρεαλίστρια. Δώσε σημασία στις πρώτες εντυπώσεις και δε θα χάσεις.

 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο βρίσκεται στο κομμάτι που αφορά την υγεία και την δουλειά σου. Προσπάθησε να απλοποιήσεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου και να αποβάλεις το καθημερινό άγχος για τα πάντα. Σύστημα, οργάνωση και πειθαρχία είναι οι αγαπημένες σου λέξεις ωστόσο φέτος πιθανόν να χρειαστεί να εργαστείς πολύ περισσότερες ώρες από όσο αντέχεις και να πέσεις κάτω ξερή. Μεγάλη προσοχή μη σε πάρει από κάτω και χάσεις το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία και το κέφι σου λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας.

 

Κάνε ένα διάλειμμα και ενσωμάτωσε, όπου αυτό είναι εφικτό τη βοήθεια της τεχνολογίας ώστε να διευκολυνθείς.

 

Τα καλά νέα σου έρχονται στο τέλος του χρόνου με την έλευση του Δία στον Ιχθύ. Αν είσαι αδέσμευτη μπορεί να γνωρίσεις κάποιον της προκοπής κι αν ήδη τον έχεις βρει ίσως σε θαυμάσουμε και νυφούλα. Σε κάθε περίπτωση υπέροχα πράγματα θα συμβούν αν πάψεις να είσαι μίζερη, επικριτική και κολλημένη με την τελειότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Πάρε το απόφαση και η πραγματικότητα θα φαντάζει πιο εύκολη.

 

Χαρούμενα γενέθλια!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα