Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή Ψαρουλίνα,

 

Πολλές πολλές ευχές για τα γενέθλιά σου που αρχίζουν από 19 Φεβρουαρίου μέχρι και 20 Μαρτίου. Αυτή είναι η χρονιά σου, γιατί σε έχει επισκεφθεί ο Δίας (είναι και πρώην κυβερνήτης σου) ώστε να σε γεμίσει δωράκια και χαρά.

 

Συγκεκριμένα, μέχρι τα μέσα Μαίου και μετά από 29 Οκτωβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου, ετοιμάσου να νιώσεις αισιοδοξία, ελπίδα και άρπαξε από τα μαλλιά τις τυχερές ευκαιρίες. Τώρα ανοίγει για εσένα μια πολλά υποσχόμενη δωδεκαετία.

 

Αν πάψεις να χαζολογάς στη κοσμάρα σου τα παρακάτω ή και συνδυασμός αυτών μπορεί, να σου συμβούν: Νέο love, γάμος, εγκυμοσύνη, πρόοδος, σπουδές, ταξίδια ζωής και ωραίες αλλαγές που ήθελες καιρό. Βεβαίως όλα αυτά εάν κουνήσεις και λίγο τα χεράκια σου, αντί να περιμένεις να παρκάρουν τα καλούδια μοναχούλια τους έξω από τη πόρτα σου.

 

Μεγάλη προσοχή, μην αρχίζεις να καταβροχθίζεις ο,τι βρεις μπροστά σου και μετά δε χωράς να περάσεις από πουθενά (ο Δίας μπορεί να φέρει και έξτρα κιλά). Το διάστημα που ο Δίας θα κάνει και μια βολτούλα από τον Κριό (11 Μαίου έως 28 Οκτωβρίου) περίμενε αυξημένα έσοδα από δουλειά ή ακίνητα γιατί ευνοούνται τα οικονομικά σου.

 

Ο Άρης από τέλη Αυγούστου μέχρι και τέλος του χρόνου, θα πάει να κατασκηνώσει κυριολεκτικά στους Διδύμους φέρνοντας νευράκια στο σπίτι και αρκετή γκρίνια που σου χαλάει την ημέρα και το περιβάλλον. Εφάρμοσε την πάλαι ποτέ στρατηγική σου, να ξεγλιστράς, ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

 

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το τελευταίο δίμηνο του 2022 όπου ο Άρης γυρνάει ανάδρομος. Η φιλική παρότρυνση είναι να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και άσε τους άλλους να τα βρουν μόνοι τους.

 

Ζήσε μέσα στο συναίσθημα, την ευαισθησία και την καλλιτεχνικότητά σου.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα