Αποκτήστε καθαρό δέρμα με μια και μόνο κίνηση!

Καθαρό δέρμα με μια μόνο κίνηση.

Ποιος είπε πως η περιποίηση του προσώπου πρέπει να είναι μια πολυδάπανη διαδικασία; Στα πλαίσια ερευνών, το ewoman.gr ανακαλύπτει προϊόντα οικονομικά που μπορούν να εξυπηρετήσουν αλλά και να ικανοποιήσουν ακόμη και την πιο «περίεργη» γυναίκα.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα τι θα χρησιμοποιήσει στο πρόσωπό της. Εκείνο που, στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι γυναίκες δεν παραλείπουν να κάνουν είναι ένας καθαρισμός.

Αν ρωτάτε τη γνώμη μου, θα έπρεπε όλες να το κάνουμε κάθε πρωί. Τα οφέλη είναι γνωστά. Καθαρή επιδερμίδα, λαμπερή και φρέσκια κάθε μέρα. Γι αυτή σας την ανάγκη ανακάλυψα ένα πολύ καλό gel καθαρισμού.

Το Garnier SkinActive είναι ένα νέο προϊόν που ανήκει στην σειρά Botanicals της Garnier. Περιέχει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού που φημίζεται για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φυσικά, και δεν περιέχει parabens και τεχνικές ουσίες. Βοηθά στην απομάκρυνση σμήγματος και στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας αφήνοντας την λαμπερή για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η χρήση του είναι πολύ απλή. Το απλώνετε σε υγρή επιδερμίδα και κάνετε απαλό μασάζ. Αφού ξεβγάλετε περάστε στο πρόσωπο σας μια πετσέτα, ταμποναριστά.

Το ewoman έχει κι ένα μικρό tip για σας. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε όταν αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας το βράδυ. Εξαιρετικά αποτελέσματα, πιστέψτε με.

CleanSkin-ewoman