Η συνταγή της ημέρας: Εύκολη παντζαροσαλάτα

Η συνταγή της ημέρας: Εύκολη παντζαροσαλάτα

Μια κρύα παντζαροσαλάτα, γευστική, οικονομική και πανεύκολη, έχουμε για εσάς σήμερα. Ιδανική για τραπέζι. Συνοδεύει τέλεια τα κρέατα. Δροσερή, με ζωηρό φούξια χρώμα που θα εντυπωσιάσει, καθώς θα δώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στη κλασσική παντζαροσαλάτα που όλοι μας έχουμε συνηθίσει.

Υλικά:

4-5 μεγάλα παντζάρια

1 γιαούρτι στραγγιστό

1 μικρή μαγιονέζα

Αλάτι

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα παντζάρια στο χοντρότερο σημείο του τρίφτη. Το στραγγίζουμε με τα χέρια μας, σε άλλο μπολ, ώστε να φύγουν τα υγρά. Αλατίζουμε, και προσθέτουμε τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ. Διατηρείται στο ψυγείο.

Καλή σας όρεξη.

pantzarosalata-ewoman