Κάνε τα μαλλιά σου να λάμπουν με τη βοήθεια του χαμομηλιού

Δες πως θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν με τη βοήθεια του χαμομηλιού(πηγή pinterest)

Το χαμομήλι, χρόνια τώρα, θεωρείται το βότανο εκείνο που θεραπεύει από προβλήματα με το στομάχι ως και θέματα που αντιμετωπίζουμε με το δέρμα μας. Λίγοι γνωρίζουν, όμως, πως είναι και μια πολύ καλή βοήθεια για να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά. 

Με το πέρας του χρόνου, αλλά και λόγω της ταλαιπωρίας που υφίστανται από τα διάφορα χημικά που χρησιμοποιούμε, τα μαλλιά τείνουν να χάνουν την λάμψη τους. Βαμμένα ή μη, φαίνονται πιο θαμπά και φυσικά δεν εντυπωσιάζουν κανέναν. Κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα προϊόντα για τον συγκεκριμένο σκοπό αλλά το αποτέλεσμα τους είναι παροδικό και σαφώς δεν συμφέρουν. 

Στις εποχές που διανύουμε προσπαθώ να βρω λύσεις οικονομικές αλλά και απολύτως επιβεβαιωμένες και ελεγμένες. Αυτό, λοιπόν, που έχω να σας προτείνω είναι να βράζετε λίγο χαμομηλάκι 3 φορές την εβδομάδα. Αν θέλετε μπορείτε και να το πιείτε αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε τα μαλλιά σας, μην το πιείτε, λουστείτε που έλεγε και η διαφήμιση. Αφού, δηλαδή, το αφήσετε να κρυώσει λιγάκι περιλούστε τα μαλλιά σας με αυτό και περιμένετε λιγάκι. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε απλά με άφθονο χλιαρό νερό και στεγνώστε τα.

Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σας κάνει να πείτε "Αλληλούια".