Κομμωτήριο Έννους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κομμωτήριο Έννους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κομμωτήριο Έννους ξεκίνησε πολύ πριν από το 1958 όπου ο προπάππος της τωρινής ιδιοκτήτριας είχε κουρείο. Το 1958 ανέλαβε ο πατέρας της ο οποίος συνέχιζε την κομμωτική τέχνη από τον δικό του πατέρα.

Η κ.Λίτσα Ζαχαριάδου, ουσιαστικά είναι η τέταρτη γενιά κομμωτών, η οποία έχει μετατρέψει, την επιχείρηση, σε κομμωτήριο ανδρών, γυναικών και παιδιών. Από το 2000 βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη Φιλίππου 59 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου η επικοινωνία με τον πελάτη είναι πρωταρχικός παράγοντας πριν ξεκινήσει η παροχή υπηρεσιών.

Η κ.Ζαχαριάδου ήδη είναι στον χώρο της κομμωτικής 23 χρόνια.

Πείτε μας κ.Ζαχαριάδου λίγα λόγια για την πορεία σας στην κομμωτική:

Όπως αναφέρατε κι εσείς, η κομμωτική στην οικογένειά μου πάει πολλές γενιές πίσω καθώς εγώ είμαι η τέταρτη στη σειρά. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, προσπαθήσαμε να το εξελίξουμε περισσότερο, καθότι η εποχή μας απαιτεί νέες τεχνικές, νέες μόδες. Προσπαθώ να αφουγκράζομαι τις τάσεις της εποχής και εκτός από τα σεμινάρια στα οποία συμμετέχω αλλά και παρακολουθώ, έχω λάβει μέρος σε διαγωνισμούς όπου κατέλαβα την τρίτη θέση πανελλαδικά. Υπήρξα για δύο χρόνια τεχνικός της εταιρείας Jalyd, όπου ηγούμουν επιδείξεων και σεμιναρίων, υποστηρίζοντας το τεχνικό κομμάτι (χρώμα, κούρεμα, χτένισμα, επιμηκύνσεις μαλλιών, τρέσες και extensions). Επίσης, δίδασκα στα ΙΕΚ Παστέρ, στο τμήμα κομμωτικής Β’κύκλου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας, τη γνώση και τη διαρκή επιμόρφωσή μας πάνω στις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές της κομμωτικής, προσφέρουμε σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες σας, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να επιστρατεύσουμε τη φαντασία και την πείρα μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο κούρεμα, χρώμα ή/και χτένισμα που ταιριάζει στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας και με πολλή χαρά να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας.

Τηλ.επικοινωνίας 2310222254

ennoushaircut-ewoman

ennous_pr-ewoman

ennous_haircut-ewoman