Προτάσεις μαλλιών, για την άνοιξη 2018, που θα κλέψουν την παράσταση

Προτάσεις μαλλιών, για την άνοιξη 2018, που θα κλέψουν την παράσταση(πηγή pixabay)

Ο καιρός αλλάζει προς το καλύτερο,η άνοιξη είναι κοντά και μαζί αλλάζει και η διάθεσή μας.

Τι καλύτερο λοιπόν, από μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας;

Μετά από έναν χρόνο γεμάτο με κομψές και ζεστές αποχρώσεις, περνάμε στις φωτεινότερες, πιο έντονες και τολμηρές προτάσεις, οι οποιες ταιριάζουν απόλυτα με την ωραία μας διάθεση!!

Αν ψάχνεις για να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και μοντέρνο, τότε πάρε ιδέες από αυτές τις φανταστικές ξανθές, κόκκινες, καστανές και πολύχρωμες αποχρώσεις. Ιδέες πολλές, τόσο για όσες παραμένουν στα πιο κλασικά χρώματα όσο και γι’αυτές που αποφάσισαν φέτος να κάνουν μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους.

Ανοιχτόχρωμες ανταύγιες

 

Οι σκούρες καστανές, μπορούν να επιλέξουν για να δώσουν φωτεινότητα στα μαλλιά τους. Αυτό θα το πετύχουν χάρη σε αυτό το «πιασάρικο» λουκ, που περιλαμβάνει μία πινελιά χρυσού.

anoixtoxrwmes_ant-ewoman

Καστανό-Ξανθό

 

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός καστανού και ξανθού, φαίνεται όμορφος σε όλες. Συγχέει τα δύο χρώματα, δημιουργώντας ένα κολακευτικό αποτέλεσμα.

kastano_ksa-ewoman

Ξανθό-μπρονζέ

 

Ένας συνδυασμός ξανθού και μπρονζέ, που δίνει στα σκουρόχρωμα μαλλιά ένταση και πλούτο, κάνοντας τα ακαταμάχητα. Μία επιλογή, που θα γίνει αγαπημένη πολλών γυναικών για φέτος.

mpronze-ewoman

Nude χρώμα μαλλιών

 

Αυτό το απαλό και φυσικό χρώμα είναι σχεδιασμένο για να εναρμονιστεί με το δέρμα σου. Είναι η τέλεια απόχρωση αν θέλεις να κάνεις την διαφορά. Ανήκει επίσης στα λουκ, που δεν χρειάζεται να έχεις συνεχώς τον νου στο βάψιμο της ρίζας.

nude-ewoman

Χρυσό όμπρε

 

Για να πετύχεις αυτό το ομπρέ λουκ, σιγουρέψου πως έχεις πολύ διακριτική αλλαγή χρώματος από την κορυφή μέχρι και τις άκρες των μαλλιών σου. Έτσι, θα κάνεις το αποτέλεσμα να μοιάζει απόλυτα φυσικό.

ompre-ewoman

Πορτοκαλί με κόκκινο

 

Ένα μέρος πορτοκαλί, ένα μέρος κόκκινο, αυτό το εκρηκτικό λουκ θα σε κάνει να νιώσεις σαν την πριγκίπισσα Μερίντα από το Brave. Βέβαια, το κόκκινο δεν ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες οπότε πρόσεξε το αρκετά.

portokali-ewoman

Το βλέμμα της τίγρης

 

Αυτό το εντυπωσιακό λουκ, περιλαμβάνει σκιές μελιού, κεχριμπάρινες και απαλές καστανές αποχρώσεις, με την τεχνική balayage. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσες έχουν αυτές τις αποχρώσεις σίγουρα θα νιώθουν αυτοπεποίθηση και όχι μόνο θα έχουν ένα όμορφο χρώμα, αλλά είναι τόσο διακριτικό όταν βγαίνει η ρίζα, που δεν χρειάζεται να ανησυχείς συνεχώς για την διατήρησή του.

tiger-ewoman

Μωβ Σοκολά

 

Ο απροσδόκητος συνδυασμός του καστανού και του απαλού ροζ έχει γίνει η πιο τρέντι απόχρωση τώρα τελευταία. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος, για τις καστανές να μαζέψουν τα βλέμματα πάνω τους.

mwvsokola-ewoman

Αλάτι και πιπέρι

 

Ασπρόμαυρα μαλλιά πριν γίνουν γκρι από μόνα τους; Ναι είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις! Βέβαια είναι αρκετά τολμηρό, αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

gri-ewoman