Όσα πρέπει να κάνεις για να έχει το άρωμά σου διάρκεια

Κάνε το άρωμά σου να έχει διάρκεια (Πηγή Pixabay)

Σε κάθε επιλογή αρώματος αυτό που σίγουρα σε ενδιαφέρει πολύ είναι να έχει διάρκεια. Φυσικά και η πρώτη σου έννοια είναι να σου ταιριάζει αυτή η μυρωδιά αλλά θα σε τρέλαινε και να κρατάει ώρες. Σαν να έφυγες τώρα από το σπίτι σου.

Ίσως, οι περισσότερες να το κουβαλούν και μαζί τους αλλά επειδή εγώ δε συνηθίζω να το θυμάμαι έψαξα και βρήκα μικρά tip. Και μη ξεχνάμε ότι το ewoman μιλά μονάχα με αποδείξεις. Σου έχω δύο μικρές συμβουλές που θέλω να τις δοκιμάσεις αμέσως.

1. Ψεκάσου αμέσως μόλις βγεις από το ντους. Ήξερες ότι το ενυδατωμένο δέρμα και οι ανοιχτοί πόροι βοηθούν στην απορρόφηση του αρώματος; Εγώ, όχι κι έτσι τώρα που το έμαθα θα το εφαρμόσω.

2. Σταμάτα να κάνεις το παλιό κόλπο που ψεκάζεις στον αέρα. Δε πιάνει. Απευθείας στο σώμα σου πρέπει και συγκεκριμένα εκεί που νιώθεις τον σφυγμό σου. Είναι τα πιο θερμά σημεία του σώματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό μυστικό για να διαρκέσει ένα άρωμα.

Εμπειρικά, έχω να σας πω ένα μυστικό! Μη παρατάς το άρωμα σου όπου να ναι. Σε σκιερά μέρη είναι το σωστότερο. Αυτά έμαθα, αυτά μοιράζομαι αλλά και αυτό που δε πρέπει να ξεχνάς βρίσκεται σε προηγούμενο άρθρο. Δες τις χρήσεις της βαζελίνης και θα καταλάβεις.