Γυναίκα Λέων: Δες με ποιά ζώδια ταιριάζεις ερωτικά!

Γυναίκα Λέων: Δες με ποιά ζώδια ταιριάζεις ερωτικά!

Λαμπερή, φλογερή, περήφανη, γενναιόδωρη, μεγαλοπρεπής, με έντονο ταμπεραμέντο, η γυναίκα Λέων δε χρειάζεται να κάνει και πολλά για να τραβήξει την προσοχή. Πληθωρική προσωπικότητα, γυναίκα ανεξάρτητη, αισιόδοξη, με απίστευτη ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, θα χαρίσει την καρδιά της σ' όποιον την κάνει να αισθανθεί μοναδική και  της χαρίσει το ρόλο της βασίλισσας. Αγαπάει την καλοπέραση, και λατρεύει τη χλιδή και τη μεγαλοπρέπεια... Αρέσκεται  να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις και τις συναναστροφές της! Παθιάζεται με ότι καταπιαστεί και αγαπάει με όλο της το είναι. Θα της κλέψει την καρδιά για πάντα, όποιος καταφέρει ν' αγγίξει την ευαίσθητη πλευρά της!

Αν είσαι γυναίκα Λέων σ' ενδιαφέρει το παρακάτω άρθρο! Δες, με ποια ζώδια ταιριάζεις  περισσότερο ερωτικά και με ποιά δεν έχεις ελπίδα!

Το  ewoman απεφάνθη:

Λέων με Κριό:

Ζώδια της φωτιάς κι οι δυο με φλογερό ταμπεραμέντο έχετε απίστευτη χημεία μεταξύ σας και τα ίδια γούστα, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ανατιναχτούν όλα, λόγω του έντονου εγωισμού και των δυο. Η σχέση έχει πολλές ελπίδες να πετύχει και να διαρκέσει, αν κατανοήσετε ότι απαιτείται προσπάθεια κι απ' τους δυο και υποχωρήσεις πότε από τον έναν και πότε από τον άλλον! Πάντως αν βρείτε τη χρυσή τομή θα είστε ένα ζευγάρι ακαταμάχητο που το κρεβάτι του θα παίρνει μόνιμα φωτιά!

Λέων με Ταύρο:

Καλόκαρδοι και προστατευτικοί και με έντονη σεξουαλικότητα κι οι δυο αποτελείτε ένα ζευγάρι που μπορεί να τα καταφέρει εξαίσια να μείνει για χρόνια μαζί! Μ' ένα επιπλέον συν, την υπομονή του άντρα Ταύρου και το ζήλο του να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα για την ευτυχία σου, οι πιθανότητες να κρατήσει αυτή η σχέση αυξάνονται! Αρκεί να τον κρατάς συναισθηματικά ασφαλή και θ' αντέχει όλα τα καπρίτσια σου! Οι νύχτες σου δε, μαζί του θα είναι το λιγότερο φλογερές!

Λέων με Δίδυμο:

Ανεξάρτητοι και αυτόνομοι χαρακτήρες κι οι δυο, δύσκολα θα γίνετε ζευγάρι κι αν γίνετε, η σχέση αυτή δεν έχει σχεδόν καμιά ελπίδα να κρατήσει. Ως γυναίκα Λέων θέλεις πίστη κι αφοσίωση. Ο άντρας Δίδυμος θέλει τη γυναίκα υποταγμένη. Απ' αυτό και μόνο μπορείτε να συμπεράνετε ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον! Πάντως για όσο θα διαρκέσει θα περάσετε καλά μαζί, χωρίς εντάσεις και προβλήματα ζήλιας και ελέγχου.

Λέων με Καρκίνο:

Λάτρεις κι οι δυο των σοβαρών σχέσεων έχετε πολλές πιθανότητες η σχέση σας να έχει διάρκεια! Όσο ο Καρκίνος θα θαυμάζει την γενναιόδωρη φύση σου κι όσο θα αντέχεις την κυκλοθυμία του, τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά! Ένα επιπλέον συν, είναι ότι ο άντρας Καρκίνος θα σου είναι απόλυτα πιστός και θα σου δίνει ότι ζητήσεις! Όσο για την ερωτική ένωσή σας μ΄εσένα αρχηγό και τη φαντασία του Καρκίνου σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι αλησμόνητη!

Λέων με Λέων:

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο δυο λιοντάρια μαζί, όχι μόνο μπορούν να συνυπάρξουν, αλλά είναι κι απ' τα λίγα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου που ταιριάζουν τόσο πολύ! Περήφανοι, δυναμικοί και με φλογερό ταμπεραμέντο κι οι δυο, δημιουργείτε μια σχέση αμφίρροπης δύναμης. Ο βασιλιάς βρίσκει τη βασίλισσά του κι οι δυο μαζί από κοινού πασχίζετε να φτιάξετε το βασίλειό σας, καλύπτοντας συναισθηματικά ο ένας τον άλλον. Όσο για την ερωτική σας ζωή, δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, από φλογερή!

Λέων με Παρθένο:

Ο μετρημένος και λογικός χαρακτήρας του Παρθένου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το φλογερό ταμπεραμέντο σου κι αν ποτέ υπάρξετε ζευγάρι θα είστε ένα ζευγάρι φαινομενικά αταίριαστο. Μ' ένα επιπλέον πλην την έντονη κριτική του Παρθένου και την προσπάθειά του να σε κρατά προσγειωμένη, θα πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να καταφέρετε να είστε μαζί! Απ' την άλλη ο άντρας Παρθένος αν αισθανθεί συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να σου δώσει πολλά, ακόμη και την αρχηγία στη σχέση!

Λέων με Ζυγό:

Ο ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά και γοητευτικός Ζυγός με τα εκλεπτυσμένα γούστα, είναι από τους λίγους που καταλαβαίνουν την ανάγκη σου για ευ ζην, ενώ η ρομαντική του προσέγγιση, σου ξυπνάει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου! Αν μπορέσεις να καταλαγιάσεις τον εγωισμό σου και να μη του δίνεις διαταγές η σχέση σας θα είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις καθώς ότι διαφωνία προκύπτει θα εξομαλύνεται στο κρεβάτι όπου έχετε απίστευτη χημεία!

Λέων με Σκορπιό:

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς πρόκειται για δυο χαρακτήρες πολύ ισχυρογνώμονες και θα προκύψει θέμα υποχώρησης και συμβιβασμού. Απ' την άλλη η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι κάτι παραπάνω από έντονη και υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες! Αν δείξεις στον Σκορπιό τον σεβασμό που απαιτεί και καταλαγιάσεις λίγο την ανάγκη σου για υπερβολή και επίδειξη η σχέση έχει πολλές ελπίδες να κρατήσει με τις ζήλιες, τις εντάσεις και τα πάθη να δίνουν τη σκυτάλη σε κορυφαίο σεξ...

Λέων με Τοξότη:

Ο ανοιχτόμυαλος, ταξιδιάρης κι ενθουσιώδης Τοξότης με το πηγαίο χιούμορ, είναι από τους άντρες που σου ταιριάζουν απόλυτα σχεδόν, καθώς σε χαλαρώνει κι αφήνεσαι! Ένας συνδυασμός από δυο ανθρώπους φλογερούς που βάζουν φωτιά στις νύχτες και στις μέρες τους! Αν δε σ' ενοχλεί η αδιαφορία του για τους τύπους, τη μεγάλη ζωή και τον καθωσπρεπισμό, η σχέση σας έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει!

Λέων με Αιγόκερω:

Η σοβαρότητα, η εξυπνάδα και η φιλόδοξη φύση του Αιγόκερου είναι κάποια απ' τα στοιχεία που αναζητάς στον άντρα. Ο συνδυασμός σας είναι σχέση υπεροχής με την αυθεντία να συναντά τη μεγαλοπρέπεια. Η γυναίκα Λέων είναι η ιδανική γυναίκα που μπορεί να σταθεί στο πλευρό του Αιγόκερου σε κάθε περίσταση χωρίς να φοβάται πως θα τον εκθέσει. Η σχέση σας θα διαρκέσει καθώς θα βασίζεται στην κατανόηση και το σεβασμό. Αν τα βρείτε και στο σεξ θα είστε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι!

Λέων με Υδροχόο:

Δυο αντίθετα ζώδια που τα συνδέει μια δυνατή έλξη. Σε τραβά σαν μαγνήτης το δημιουργικό και αντισυμβατικό πνεύμα του Υδροχόου, το οποίο κρυφοζηλεύεις. Ενώ σ' εκνευρίζει αφόρητα ότι ο Υδροχόος βάζει το κοινό καλό, πάνω κι από το δικό σου, μολαταύτα η σχέση σας είναι εμπειρία ζωής με διάρκεια. Αν κι είστε τόσο διαφορετικοί, με σένα να έχεις οδηγό το πάθος κι ο Υδροχόος να λειτουργεί μάλλον εγκεφαλικά, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη!

Λέων με Ιχθύ:

Η βαθιά συναισθηματική φύση του Ιχθύ, είναι αυτό που θα σε τραβήξει κοντά του. Παρόλα αυτά αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον, καθώς πρόκειται για σύγκρουση διαφορετικών κόσμων. Η οπτική που βλέπετε τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου διαφορετική και είναι δύσκολο να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Αν και υπάρχει περίπτωση να ζήσετε ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο, δύσκολα θα τα καταφέρετε να συμπορευτείτε.