Ένα πολυαγαπημένο γλυκάκι μικρών και μεγάλων, κυρίως τo καλοκαίρι, ο κορμός σε μια παραλλαγή, η συνταγή που φιλοξενεί το ewoman για σήμερα!
Ποιός δεν αγαπάει τον κορμό; Το γλυκάκι που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και που υπάρχει σχεδόν πάντα στην κατάψυξη ή το ψυγείο (όπως το προτιμάτε) και βγάζει ασπροπρόσωπη τη κάθε νοικοκυρά στις απρόσμενες επισκέψεις!
Κορμός κλασικός στα υλικά λοιπόν, για σήμερα, λίγο διαφορετικός στην παρουσίαση και τη γεύση!
Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
250 γρ μαργαρίνη soft
250 γρ άχνη ζάχαρη
λίγο γάλα
Εκτέλεση;
Ενώνουμε με το χέρι τη μαργαρίνη με την άχνη και χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη.
Στο μισό μείγμα προσθετουμε δυο κουταλιές σούπας κακάο κι έπειτα χτίζουμε τον κορμό ως εξής:
Παίρνουμε ένα μπισκότο το βουτάμε στο γάλα και βαζουμε λίγη από τη λευκή κρέμα. Συνεχίζουμε εναλλάξ με την σοκολατένια. Κολλάμε το ένα μπισκότο στο άλλο στην σειρά μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Απλώνουμε λίγη σοκολατένια κρέμα ολόγυρα στον κορμό και παγώνουμε στην κατάψυξη.
Κόβουμε διαγώνια κι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Tip:
Πολύ όμορφος γίνεται και με δυο είδη πτι μπερ απλά και με σοκολατένια επικάλυψη!