Γυναίκα Σκορπιός: με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά

Γυναίκα Σκορπιός: με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά

Ερωτική, μυστηριώδης, μυστικοπαθής και σαγηνευτική, η γυναίκα Σκορπιός είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Λιγομίλητη και σέξι ξέρει πώς να ελκύει τα βλέμματα, χωρίς καν να προσπαθήσει.  Ζηλιάρα αλλά πιστή, αφοσιωμένη και απόλυτη! Αν δεν βρει αυτό που θέλει,  προτιμά να παραμείνει μόνη της.

Αν είσαι γυναίκα Σκορπιός δες με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά και με ποια δεν έχεις ελπίδα!

Κριός: Μια σχέση που εγγυάται παθιασμένες καταστάσεις είναι η σχέση σου μ' έναν Κριό. Δεδομένου όμως ότι είστε κι οι δυο πολύ ενεργητικοί αλλά κι επιθετικοί η σχέση σας θα οδηγηθεί γρήγορα σε καταστροφή. Για όσο πάντως διαρκέσει,  σκηνικά ζήλιας θα είναι η καθημερινότητά της!

Ταύρος: Μια σχέση με καλά στοιχεία είναι η σχέση σου μ' έναν Ταύρο.  Αν και είστε και οι δύο ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες και μπορεί να τσακώνεστε συχνά πυκνά, ωστόσο, ο συναισθηματικά πιο σταθερός Ταύρος σε αφήνει να ξεσπάς το θυμό σου και έτσι τα πράγματα εξισορροπούν.

Δίδυμος: Μια σχέση μ' έναν Δίδυμο δε τη λες και την καλύτερη περίπτωση για σένα! Η εξωστρέφεια κι η χαλαρότητα που αντιμετωπίζει ακόμη και τα πιο προσωπικά σας θέματα θα σε φέρνουν συχνά πυκνά σε δύσκολη κι άβολη θέση. Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για ερωτική σχέση.

Καρκίνος: Πιστός και υποστηρικτικός, ο Καρκίνος είναι από τους άντρες που ταιριάζουν πολύ στην ιδιοσυγκρασία σου. Δεν θα κεντρίσει ποτέ τη ζήλια σου και δε θα τον ενοχλεί η ανάγκη σου να τον ελέγχεις. Εσύ πιο παθιασμένη σεξουαλικά και αυτός πιο αισθησιακός, κάνετε το ιδανικό ζευγάρι.

Λέων: Ένας καλός συνδυασμός για μακρόχρονη σχέση, που θα έχει όμως και τα «θεματάκια»  της. Με την πάροδο του χρόνου, το φλερτ του Λέοντα προς άλλες, θα σου εξάπτει τη ζήλια και οι υπερβολές του θα σε φρικάρουν. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε ζωντανή την αρχική φλόγα θα τα πάτε μια χαρά!

Παρθένος: Μια σχέση καταδικασμένη από την αρχή είναι η σχέση σου μ' έναν Παρθένο. Σαν εραστής δε σου προκαλεί καμία συγκίνηση μ' αποτέλεσμα να βαρεθείς γρήγορα. Οι συγκρούσεις μεταξύ σας θα είναι συχνές ιδίως αν τον προσβάλλεις ή τον ειρωνεύεσαι για την εμμονή του στη λεπτομέρεια.

Ζυγός: Ο ερωτιάρης άντρας Ζυγός θα νιώσει ότι πνίγεται από την ασφυκτική σου πίεση. Η ζήλια σου μάλιστα μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσεις. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο λοιπόν, καλό θα ήταν να τον αποφύγεις.

Σκορπιός: Μ' έναν άντρα Σκορπιό, σεξουαλικά θα πετύχετε το απόλυτο, συναισθηματικά όμως, θα κινείστε από το ζενίθ στο ναδίρ. Είστε ολόιδιοι και γι' αυτό η σχέση σας θα είναι μια ατέρμονη μάχη για έλεγχο. Μυστικοπαθείς, πεισματάρηδες και ανυποχώρητοι κι οι δυο, απλά θα κάνετε τη ζωή σας δύσκολη!

Τοξότης: Ο περιπετειώδης, ενθουσιώδης και εξωστρεφής Τοξότης δεν είναι καλή επιλογή για σένα που θέλεις να κρατάς την ιδιωτική σου ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και ο κύκλος σου να περιλαμβάνει λίγους κι εκλεκτούς. Θα δυσκολευτείς να τον κρατήσεις υπό έλεγχο κι η σχέση σας θα λήξει γρήγορα και επεισοδιακά!

Αιγόκερως: Από τις καλύτερες επιλογές για σένα ο άντρας Αιγόκερως που όχι μόνο δε σου δίνει δικαιώματα αλλά καθησυχάζει και τη ζήλια σου. Η υπευθυνότητά του, η υπομονή και η σύνεσή του χαίρουν της εκτιμήσεώς σου κι όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια παθιασμένη και επιτυχημένη σχέση.

Υδροχόος:  Δύσκολος συνδυασμός όπου η αρχική έλξη μπορεί να μετατραπεί σε πολεμική σύρραξη, αφού ο άντρας Υδροχόος θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ανεξαρτησία του ενώ εσύ για να τον «δέσεις». Οι αντιλήψεις του παραείναι προχωρημένες για τα δικά σου δεδομένα,  οπότε μην το παιδεύεις καλύτερα!

Ιχθύς:  Ο αναποφάσιστος και ντροπαλός Ιχθύς,  χρειάζεται κάποια σαν εσένα ώστε να πάρει πρωτοβουλίες. Θα τον έχεις του χεριού σου καθώς εύκολα θα μπορείς να τον ελέγξεις ενώ η ζήλια σου κάνει καλό στη σχέση σας καθώς τον πείθει ότι νοιάζεσαι γι' αυτόν ενώ ταιριάζετε απόλυτα και σεξουαλικά!