Πανεύκολα τρουφάκια με ινδόκάρυδο και ζαχαρούχο και γέμιση της αρεσκείας σας η συνταγή που φιλοξενεί σήμερα το ewoman!Τόσο εύκολα που μπορούν να τα φτιάξουν ακόμη και μικρά παιδιά και με ιδιαίτερα εξωτική γεύση!
Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο
200 γρ. ινδοκάρυδο
Για την γέμιση:
αποξηραμένα φρούτα ή μερέντα ή ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το ινδοκάρυδο και μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, να σφίξει κι έπειτα πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο. Σε όσα θέλουμε βάζουμε γέμιση της αρεσκείας μας και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή απόλαυση!