Μπορείς να δεις μέσα μου;

Μπορείς να δεις μέσα μου;(pinterest)

Υπάρχουν δεκάδες μυστικά να σου αποκαλύψω. Εκατοντάδες στίχοι να σου αφιερώσω. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να σου δείξω πόσο σημαντικός είσαι για μένα. Γιατί θα πρέπει να συμφωνώ σε όλα μαζί σου; Όχι καρδιά μου, δεν είναι περίεργο αυτό που δεν καταλαβαίνεις, ούτε κι εγώ φυσικά. Αποδέξου πως δεν είμαστε ίδιοι. Ευτυχώς, που δεν είμαστε δηλαδή. Σκέψου πόσο βαρετό θα ήταν.

Αυτό που εσένα σε μπερδεύει, εμένα με στέλνει στα ουράνια. Μια ιδέα που σε σένα φαντάζει τρελή, τραβηγμένη, αστεία ίσως, για μένα είναι απολύτως φυσιολογική. Εκείνο που εσύ σκέφτεσαι, κάτι που σχεδιάζεις δεν περνάει καν από το δικό μου μυαλό. Ο καθένας λειτουργεί με ότι έχει μάθει, ότι έχει ζήσει και με ότι κουβαλά στην ψυχή του. Είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί κι αυτό κάνει τον κόσμο μας ενδιαφέρον. Εσύ δεν είσαι εγώ κι εγώ δεν είμαι εσύ.

Μπορείς να δεις μέσα μου; Σκέπτομαι με τον δικό μου τρόπο, έχω τα δικά μου όρια, παλεύω με τους δικούς μου δράκους. Μπορώ να δω μέσα σου; Νιώθεις, θέλεις, αποφασίζεις και υποστηρίζεις τις αποφάσεις σου με νύχια και με δόντια. Σωστές ή λάθος υπάρχεις σ’ αυτές. Δεν είσαι μόνο αυτός που μπορώ και λατρεύω, μόνο αυτό που με κάνεις και νιώθω. Δεν είμαι μόνο αυτή που λιώνει στην αγκαλιά σου, ούτε μόνο αυτή που ισχυρίζεσαι πως ξέρεις. Δεν είμαι δικιά σου. Δεν είσαι δικός μου.

Δική μας είναι η μαγεία που νιώθουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, η στιγμή που μοιραζόμαστε, το δυνατό συναίσθημα. Δικό μας είναι το κοινό πέταγμα που μας απελευθερώνει. Η ιδιαιτερότητά μας είναι τα φτερά μας και να είσαι βέβαιος, πως όσο πιο πολύ είμαστε ο εαυτός μας, όλο και περισσότερο ουρανό θα κατακτούμε, όλο και περισσότερο θα σμίγουμε.