Το ewoman έχει για σας 5 μυστικά για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη στην κουζίνα!
1- Για σπυρωτό ρύζι που δε λασπώνει, προσθέστε την ώρα που βράζει λίγες σταγόνες λεμονιού.
2- Για "δεμένη" σάλτσα αν σας ξέφυγε στο νερό, ρίξτε μερικά τρίμματα από ψωμάκι μέσα και αφήστε την να σιγοβράσει. Το ψωμί θα απορροφήσει τα περιττά υγρά και η σάλτσα θα είναι όπως την θέλετε.
3- Για να ξεφλουδίσετε γρήγορα και τέλεια τις ντομάτες, βάλτε τις σε ένα μπολ και ρίξτε από πάνω νερό που έχει βράσει. Αφήστε τις ντομάτες για ένα περίπου λεπτό μέσα στο νερό.Μόλις κρυώσουν μπορείτε να τις ξεφλουδίσετε με ευκολία!
4- Για να ξεφλουδίσετε γρήγορα κι ομοιόμορφα τις πιπεριές φλωρίνης, αφού τις ψήσετε τις «κλείνετε» ζεστές μέσα σε νάϋλον σακούλα να ιδρώσουν καλά και μετά ξεφλουδίστε.
5- Αν σας ξεφύγει στο αλάτι το φαγητό, προσθέστε μια ωμή πατάτα μέσα στο φαγητό την ώρα που βράζει κι έτσι αποφεύγετε τη… «λύσσα». (αστειάκι!)