All about eWoman: Vichy Purete Thermale, αφρώδες νερό καθαρισμού

All about eWoman: Vichy Purete Thermale, αφρώδες νερό καθαρισμού για κάθε επιδερμίδα

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Σήμερα θα σας μιλήσω για  ένα αφρώδες νερό καθαρισμού προσώπου, το οποίο δοκιμάζω τον τελευταίο μήνα. Η πολύ προσιτή του τιμή, αρχικά, μου είχε δημιουργήσει αμφιβολίες παρότι πρόκειται για μια εταιρεία πολύ γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της. Και η επιδερμίδα μου, καθότι λιπαρή, δε συγχωρεί τις λάθος αγορές. Ευτυχώς για μένα, δεν το μετάνιωσα στιγμή.

Το Vichy Purete Thermale, το αφρώδες νερό καθαρισμού προσώπου, κατάφερε να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Ο πλούσιος αφρός που γίνεται με μόνο ένα πάτημα, της δίνει τον βαθύ καθαρισμό που χρειάζεται και επαναφέρει τη φυσική λάμψη που χάνει λόγω των ατμοσφαιρικών ρύπων αλλά και του συχνού μακιγιάζ. Η σύνθεσή του χωρίς parabens, περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Δεν αντιμετώπισα κανέναν ερεθισμό και δεν παρατήρησα κανένα εξάνθημα στον μήνα που το χρησιμοποιώ. Αρκετές νύχτες χρησιμεύει και σαν ντεμακιγιάζ όταν το μακιγιάζ μου είναι βαρύ αλλά πάντα μετά το βασικό προϊόν που χρησιμοποιώ συνήθως καθώς αφήνει υπολείμματα. Μυρίζει φρεσκάδα και αφήνει μια απίστευτα απαλή επιδερμίδα.

Δεν έχει τελειώσει ακόμη αλλά σίγουρα θα το αγοράσω πριν προλάβει να φτάσει στον πάτο.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.