All about eWoman: Bioten Skin Moisture για 24ωρη ενυδάτωση

All about eWoman: Bioten Skin Moisture για 24ωρη ενυδάτωση

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Η Bioten είναι μια εταιρεία που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της και κανένα δε μου έχει αφήσει κάποια άσχημη εμπειρία. Απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, ξανά, σας γράφω σήμερα για μια κρέμα απόλυτης ενυδάτωσης. Και, μάλιστα διαρκείας! 

Η Bioten Skin Moisture, είναι μια κρέμα ενυδάτωσης για κανονικές επιδερμίδες, σύμφωνα με την περιγραφή της. Εγώ, όμως, θέλω να προστεθεί πως είναι και για μεικτές επιδερμίδες. Ζωντανό παράδειγμα, εγώ! Η επιδερμίδα του προσώπου μου είναι πολύ λιπαρή και έχω δυσκολευτεί στο να βρω μια κρέμα που να μπορέσει να ρυθμίσει το ph του. Δοκιμάζοντας αυτή την κρέμα, παρατήρησα ότι έχω ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα χωρίς όμως αυτή τη λιπαρότητα που χαλάει ακόμη και το μακιγιάζ μου. Μου είναι έτσι και ιδιαίτερα χρήσιμη ως βάση.

Απλώστε την καθημερινά αλλά και το βράδυ σε καθαρό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Βοηθήστε την κάνοντας μασάζ να απορροφηθεί πιο γρήγορα. 

Απόλυτα προστατευμένο και λαμπερό δέρμα μετά από κάθε χρήση της.

Ορκίζομαι!