All about eWoman: Black Face Peeling από τη Dust+ Cream

All about eWoman: Black Face Peeling από τη Dust+ Cream

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Σήμερα, θα σας γράψω για το πιο σημαντικό από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Το Face Peeling από τη Dust+ Cream, είναι το πιο ευωδιαστό και αποτελεσματικό peeling προσώπου, που χρησιμοποίησα ποτέ. Η σύνθεσή του από μαύρη ηφαιστειακή άμμο Ταϊτής, αποτοξινώνει και συγχρόνως οξυγονώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Το εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχει, καταπραΰνει και ενυδατώνει το πρόσωπό σας, δίνοντας έτσι την αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας που χρειάζεστε.

Peeling πρέπει να κάνουμε 1 με 2 φορές την εβδομάδα, οπωσδήποτε. Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και το καθημερινό μακιγιάζ είναι οι πιο δυνατοί εχθροί της επιδερμίδας μας. Το peeling είναι ένας από τους τρόπους που έχουμε για να τους πολεμήσουμε. To συγκεκριμένο προϊόν, κάνει όλα όσα υπόσχεται, γι' αυτό και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Οικονομικό και αποτελεσματικό. Χρειάζεται να σας πω κάτι άλλο;