Τα 4 μυστικά μιας λαμπερής επιδερμίδας

Τα 4 μυστικά μιας λαμπερής επιδερμίδας (Πηγή Pixabay)

Άγχος, κούραση, ατμοσφαιρική ρύπανση, έκθεση στον ήλιο και κάπνισμα είναι λίγοι από τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα μας.
Όλα αυτά μαζί μπορούν να αλλάξουν το ph της και να τη κάνουν να δείχνει θαμπή, και πολλές φορές αφυδατωμένη.

Και τι δε θα δίναμε όλες για να μένει η επιδερμίδα μας σαν μικρού μωρού: απαλή και λαμπερή. Και θα κάναμε και κανένα τάμα αν εκείνο θα μπορούσε να συμβεί χωρίς φράγκο από την τσέπη μας, σωστά;

Κάθεσαι; Σου έχω νέα. Γίνεται!

  1. Κοιμίσου! Δε λέμε να γίνεις η «Ωραία Κοιμωμένη» αλλά κοιμίσου από τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί. Δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί, λένε, πως αυτές είναι οι πλέον αναντικατάστατες ώρες. Θεωρούν πως το να αναπληρώσεις τον ύπνο σου το μεσημέρι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Οπότε η πρώτη κούρα ομορφιάς σου είναι να απολαύσεις τον ύπνο σου. Όσο καλύτερα μπορείς!

  2. Μη μένεις με το μακιγιάζ στο πρόσωπο δίχως λόγο. Λίγο τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, λίγο τα καυσαέρια, οι πόροι κλείνουν καθώς δεν αναπνέουν σωστά. Οπότε όσο πιο γρήγορα καθαριστείς από αυτά τόσο καλύτερα, κορίτσι μου.

  3. Ζάχαρη και λάδι, φανταστικό peeling. 1 κουταλιά ζάχαρη και μισή κουταλιά λάδι για την ακρίβεια, 2 φορές την εβδομάδα πριν το μπάνιο. Άπλωσε το, απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπό σου και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Πες αντίο στα νεκρά κύτταρα. Και μπορείς να με ευγνωμονείς μετά.

  4. Πιες νερό. Ναι, είναι ευεργετικό ακόμη και για την επιδερμίδα.

Εφάρμοσε αυτά τα μικρά tips και εύχομαι να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.