All about eWoman: Κέαρ, ο πλούτος της φύσης σε ένα σαπούνι κι ένα Face Balm

All about eWoman: Κέᾰρ, ο πλούτος της φύσης σε ένα σαπούνι κι ένα face balm

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Αυτό που ίσως δε σας έχω ξαναπεί, είναι το "θέμα" που έχω με τις ελληνικές εταιρείες. Με τα μάτια κλειστά, κάθε φορά που μαθαίνω πως έχει ιδρυθεί μια νέα εταιρεία καλλυντικών, ελληνική, τη δοκιμάζω, τη στηρίζω αν μένω ικανοποιημένη και φροντίζω, φυσικά, να γίνει γνωστή σε όλες. Πόσο μάλλον, όταν εκείνη η εταιρεία, εκμεταλλεύεται τον πλούτο της ελληνικής γης για την παραγωγή των προϊόντων. Είναι, νομίζω, πλέον πολύ καλά κολλημένη στο κεφάλι σας, η ατάκα "το φαρμακείο της φύσης". 

Για μια τέτοια εταιρεία ανυπομονούσα να σας μιλήσω. Η κέᾰρ, είναι εκείνη η εταιρεία που χρησιμοποιεί την ελληνική γη για την καθημερινή μας περιποίηση. Με προϊόντα μη τοξικά, διαχρονικά, και φυτικά, ικανοποιεί κάθε ανάγκη όλων των τύπων επιδερμίδας. Και το κυριότερο για μένα, δεν κάνει δοκιμές σε ζώα. Η χώρα μας έχει άπειρο φυσικό πλούτο, ανεκμετάλλευτο. Τα βότανα, τα φρούτα, το μέλι και το παρθένο ελαιόλαδο είναι μερικά από τα προϊόντα που έχει "εκμεταλλευτεί" η κέᾰρ ξεκινώντας το ταξίδι της. Δηλαδή, όλα όσα περιέχει η καθημερινότητα μας.

Δοκιμάζοντας δύο από τα καλλυντικά της, έμεινα έκπληκτη βλέποντας τα αποτελέσματα και θέλησα να σας πω τα νέα μου. 

Ξεκινάω με το Φυτικό σαπούνι φασκόμηλο και εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Ανοίγοντας το κουτί, χάθηκα σε έναν κόσμο αρωμάτων. Δεν έχω μυρίσει ξανά κάτι τόσο υπέροχο. Άρωμα που μου έκλεψε την καρδιά. Επανερχόμενη στην πραγματικότητα, σας μιλώ για ένα σαπούνι αντιοξειδωτικό και τoνωτικό. Φαίνεται η σύνθεση του να βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής. Κάτι που, δε θα μπορέσω να σας το επιβεβαιώσω καθώς δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Μπορώ, όμως, να σας πω με το χέρι στο Ευαγγέλιο, που λένε, πως είναι το όπλο για τις λιπαρές επιδερμίδες. Ρυθμίζει 100% την παραγωγή σμήγματος και συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων. Με ασφαλή συστατικά, χωρίς parabens, τοξίνες και ζωικά λίπη. Το λάτρεψα!

Συνεχίζω με την Αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου. Θα σας πω και πάλι για το άρωμα. Μοσχοβόλησε ο τόπος και το πρόσωπό μου. Με την υπερτροφή Ιπποφαές, το ελαιόλαδο, το φυσικό κερί μέλισσας, την πρόπολη και τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού δημιούργησαν μια απίστευτη μυρωδιά που σου έρχεται να την απλώσεις σε όλο σου το σώμα. Πρόκειται, όμως, για μια αντιοξειδωτική και υπερ-ενυδατική κρέμα προσώπου, που είναι η καλύτερη αντιμετώπιση στις βλάβες του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο, καθημερινά. Γεμάτη θρεπτικές ουσίες, όπως καταλαβαίνετε σωστά από τα συστατικά της. Χωρίς τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά και τοξικά συντηρητικά. Καλύτερα η χρήση της να γίνεται το βράδυ. 

Και ναι, κλείνοντας θέλω να σας πω, πως η κέᾰρ, είναι μια εταιρεία που επιβάλλεται ΟΛΕΣ να την εμπιστευτούμε!