ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019: 360° από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019: 360° από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα(πηγή pinterest)

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 διοργάνωσε και φέτος ένα ξεχωριστό fashion show όπου οι σπουδαστές της Ακαδημίας Μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους. Πέμπτη 30 Μαΐου, 21:00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ( Α’ προβλήτα) ξεκίνησε ένα “fashion party” με μουσική -επιμελήθηκε ο τομέας Μουσικής & Ήχου του ομίλου- και  παρουσία του γνωστού bar της πόλης Vogatsikou 3 που ετοίμασε ξεχωριστά cocktails. Την εκδήλωση παρουσίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

delta1-ewoman

Θεματικές του show, αποτέλεσαν το Color Βlocking και η Αρχαία Ελλάδα. Έντονα χρώματα, αέρινα υφάσματα-χορηγοί τα Υφάσματα Παπαδόπουλος και Plisse-,σατέν, λινά πρωταγωνίστησαν στο show. Φυσικά, τα παπούτσια Tsakiris Mallas και τα κοσμήματα των My ring και Dresscode by Vassilis Moralis ανέδειξαν μοναδικά τo styling. Το μακιγιάζ με προϊόντα Inglot και τα μαλλιά με προϊόντα L’Oreal Professionnel ανέλαβαν οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής της σχολής.

delta2-ewoman

delta3-ewoman

delta4-ewoman

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν. Ακολούθησε  χορευτική εμφάνιση από τη σχολή Pro Dancers Video,χορογραφία εμπνευσμένη από το ντοκιμαντέρ της Beyonce homecoming και τις εμφανίσεις της στο φεστιβάλ Coachella. Ακολούθησε After Party στην Αποθήκη Δ.

delta5-ewoman