Λευκό φόρεμα: Το must have κομμάτι για το καλοκαίρι

Λευκό φόρεμα: Το must have κομμάτι για το καλοκαίρι(pixabay)

Ναι. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ένα must κομμάτι στην ντουλάπα μας. Το λευκό φόρεμα, όμως, σε όποιο μήκος, δεν έχει σημασία, είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να λάμψεις.

Υπάρχει απλά κάτι που κάνει το λευκό φόρεμα απίστευτα καλοκαιρινό, δαντελένιο και εντυπωσιακό ή  λινό και απλό, σίγουρα το λευκό χρώμα δίνει μία χαρούμενη πινελιά.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας φορέματα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Παραλία, καφές στην πόλη, cocktail nights, επίσημες εμφανίσεις, οτιδήποτε και αν διαλέξεις, θα ξεχωρίσεις οπουδήποτε και αν πας.

Λευκό midi φόρεμα

whitemidi-ewoman

Τέλειο για τις διακοπές σου. Συνδύασε το με σανδάλια ή εσπαντρίγιες και μεγάλα κοσμήματα για τις βόλτες σου στο νησί ή με μία πλεκτή τσάντα και μικρά αξεσουάρ για την παραλία.

Λευκό c-through dress

cthrou-ewoman

Ιδανικό τόσο για beachwear εμφανίσεις σε συνδυασμό με λιτά σανδάλια και boho μικρά αξεσουάρ. Όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις με ένα μικρό πλεκτό clutch και, φυσικά, sexy πέδιλα . Mini, midi ή maxi, εσύ επιλέγεις.

Λευκό μίνι φόρεμα

minidress-ewoman

Επίλεξε το για τις απογευματινές και βραδινές σου εμφανίσεις. Με ένα ψάθινο καπέλο, μία μικρή τσάντα και ψηλά πέδιλα για έναν καφέ στο νησί. Για το βραδινό σου ποτό, συνδύασε το λευκό mini φόρεμα με χρυσά κοσμήματα και ψηλά πέδιλα.

midletton-ewoman

Και τέλος, ναι, μπορείς να φορέσεις το λευκό φόρεμα σε επίσημες εμφανίσεις. Η Kate Middleton το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας λευκό off-the-shoulder φόρεμα της σχεδιάστριας Barbara Casasola και ροζ strappy sandals -Schutz-, ένα Brazilian based label.