Οι πιο hot τάσεις στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι

Οι πιο hot τάσεις στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι(pixabay)

Ποτέ ένα μαγιό δεν είναι αρκετό για το καλοκαίρι. Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με ένα beachwear κομμάτι, τότε σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να είσαι κομψή και ταυτόχρονα ενημερωμένη. Όποιο και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα θα βρεις το μαγιό που σου ταιριάζει. Δες παρακάτω όλες τις προτάσεις:

Animal Print

Τα print από άγρια ζώα αποτελούν μία μεγάλη τάση φέτος στο ready-to-wear, αλλά  και στα μαγιό. Bonus: το animal μοτίβο δίνει μία γυναικεία glam διάθεση στις πιο αθλητικές σιλουέτες.

animalprint-ewoman

Βολάν

Τα σχέδια με βολάν στα μαγιό βρίσκονται στις τοπ επιλογές τις τελευταίες σεζόν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται και αυτό το καλοκαίρι. Ρομαντικά και παιχνιδιάρικα, ό,τι πρέπει για τις ανέμελες καλοκαιρινές μας στιγμές.

volan1-ewoman

volan-ewoman

 

Bold χρώματα

Το κίτρινο και το κόκκινο είναι τα πιο hot χρώματα φέτος και παίζουν σε όλες τις αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες. Συν το ότι τα έντονα χρώματα χαρίζουν μία ηλιοκαμένη λάμψη και αναδεικνύουν το μαύρισμα σου.

bold-ewoman

Rainbow Stripes

Οι  πολύχρωμες γραμμές στα μαγιό, τόσο στα ολόσωμα όσο και στα μπικίνι, έχουν κατακλύσει δικαίως τις φωτογραφίες στο Instagram. Και δικαίως, καθώς, δίνουν μία girly πινελιά στο καλοκαίρι μας.

rainbow-ewoman

Καυτά cutouts

Τα κοψίματα στη μέση ή στο πλάι μεταμορφώνουν το κλασικό ολόσωμο χαρίζοντας παράλληλα σέξι- όσο πρέπει- διάθεση.

cutout-ewoman

One Shoulder μαγιό

Τα μαγιό με κόψιμο στον έναν ώμο μας έχουν απασχολήσει για αρκετό καιρό και θα συνεχίσουν καθώς είναι σέξι αλλά παράλληλα fashion forward ακόμη κι αν δεν βοηθούν τόσο στο ομοιόμορφο μαύρισμα.

oneshoulder-ewoman

Σέξι Ζώνες

Τέλος, τόλμησε ένα ολόσωμο ή ένα ψηλόμεσο μπικίνι με ζώνη που κολακεύει τη γυναικεία μέση-εξαιρετικά κολακευτικό και ultra chic.

stripes-ewoman