All about eWoman: Hair & Body Mist για ευωδιαστές εμφανίσεις

All about eWoman: Hair & Body Mist για ευωδιαστές εμφανίσεις

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να προσέχω περισσότερο τις εταιρείες που χρησιμοποιώ για την καθημερινή μου περιποίηση. Η αλήθεια είναι, πως έχω περάσει σε μια πιο gogreen φάση, και προσπαθώ να το εφαρμόσω και στα καλλυντικά μου. Όπως σας έχω ξαναπεί, ο πλούτος της φύσης μας είναι αστείρευτος κι έτσι θα ήταν μεγάλο λάθος από εμάς να μην τον εκμεταλλευτούμε. Σε αυτή μου την αναζήτηση, ανακάλυψα μια εταιρεία, τη Bioselect Naturals. Η Bioselect ιδρύθηκε το 2002 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διάθεση οργανικών προϊόντων για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας.

Σήμερα, θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που χρησιμοποιώ μία εβδομάδα και μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Όπως και κάθε φορά, ξέρετε πως Ορκίζομαι! Θα σας μιλήσω για ένα Mist, που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Hair & Body Mist της Bioselect, πρέπει να είναι μόνιμα στην τσάντα μας. Τα mist είναι μια νέα καινοτομία για τα αρώματα. Είναι σε μορφή spray χωρίς όμως να χάνουν σε διάρκεια και απόδοση μυρωδιάς. Είναι, προσωπικά, η ανάσα δροσιάς! 

Το συγκεκριμένο, με συστατικά του τη λευκή γαρδένια και musk, προσφέρει μια απίστευτη μυρωδιά. Για όσες δε γνωρίζουν, το musk είναι ιδιαίτερα γνωστό στην αρωματοποιία. Δίνει μια γλυκιά νότα κομψότητας στα αρώματα και τους χαρίζει διάρκεια! 

Τι πιο ωραίο, από το να μπορείς να έχεις μαζί σου συνεχώς ένα όμορφο άρωμα, χωρίς αλκοόλ; 

Το Hair & Body Mist, είναι το καλύτερο Mist! Ορκίζομαι!